Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      izolacje

izolacje

(5 wyników)
    • witam czy kupując nowe mieszkanie od developera dobrym pomysłem jest zrobienie dodatkowej izolacji akustycznej na suficie i podłodze? czy może nowe mieszkania są na tyle dobre akustycznie i nie potrzebują dodatkowego wyciszania
    • Czy możecie Państwo polecić dewelopera, który w swoich mieszkaniach stosuje dobrą izolację akustyczną i cieplną? Mam dosyć już mieszkania z dźwiękami dochodzącymi od sąsiadów.
    • Witam! Mam pytanie i proszę o rzetelne odpowiedzi. Jakie są plusy i minusy mieszkań(osiedli) budowanych w technologii wielkiej płyty w stosunku do tych budowanych w technologii Ramy H???? Jakie ą niuanse mieszkań z wielkiej płyty??? Jaka jest wytrzymałość technologiczna tych bloków???? Dzięki za odpowiedzi!!!
    • Mam propozycje kupna mieszkania na ostatnim pietrze.Bardzo podoba mi sie jego rozklad dlatego bylabym wdzieczna za wszelkie informacje od osob mieszkajacych na ostatnim pietrze. Chodzi mi o to czy sa jakies problemy np.:w postaci przeciekajacego dachu, czy mieszkanie latwiej sie nagrzewa itd.
    • Chciałbym zamieszkać na jakimś poddaszu, najchętniej na Kabatach. Czy słyszał ktoś o mieszkaniach 60 - 70 m2 w nowych osiedlach? czy nie ma problemu z izolacją i szczelnościa dachów. czy okna są szczelne? Jak wypadają rozliczenia za ogrzewanie ? na plus , czy na minus? Prosze o podzielenie się swoimi doświadczeniami - dobrymi i złymi. czy w przypadku kupna poddasza od developera, trzeba go dodatkowo docieplać za wszelki wypadek, czy nowe technologie gwarantują zupeł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się