jaki lekarz

(14 wyniki)
  • Mamy pytanie, chcemy wybrać się do kliniki leczenia niepłodności, prosimy o pomoc w podjęciu decyzji odnośnie lekarza i kliniki, którą polecacie na śląsku.
  • [u]Bardzo Gorąco proszę o waszą opinię, pomoc.[/u] Zacznę może od tego,że 6 lat temu zostałam mamą i nie miałam wcześniej żadnych zaburzeń hormonalnych a od 3 lat staram się o drugie dziecko i nie mogę zajść w ciążę. Krwawienie miesiączkowe u mnie nie występuje, dopiero po plastrach hormonalnych Fem 7 i luteinie krwawienie występowało przez 6 m-c. Teraz nie stosuje żadnych hormonów i znów cyklu miesiączkowego u mnie nie ma. Co mam robić ? Proszę o pomoc ? Czy jest jeszcze jakaś szansa za...
  • Polećcie mi lekarza do in vitro, który zajmuje się [b]beznadziejnymi [/b]przypadkami, takimi, jak ja. Jestem po 1 nieudanym in vitro. Zrobiły się tylko 2 zarodki, ale nie zagnieździły się. Potem zrobiłam badania i wyszło, że nie ma praktycznie szans, bo AMH=0,8, a inhibina <10. Dodam, że mam endometriozę 4 stopnia. A ja chciałabym jeszcze raz spróbować, ale nie wiem gdzie. Doradźcie mi jakąś klinikę, lekarza, terapię, dietę, cokolwiek, co którejś z was pomogło.
  • Witam Myślę że są na tym forum osoby które leczą leczyły się w Lublinie. Czy mogłybyście polecić mi lekarza z Lublina który pomógł Wam, pomaga, jest godny polecenia dla osób które maja problemy z zajściem w ciąże? Z góry dziękuję za wpisy i pozdrawiam
  • Witam Czy moglybyscie polecic mi lekarza z Bialegostoku ktory pomogl Wam, pomaga, jest godny polecenia dla osob ktore maja problemy z zajsciem w ciaze? dziekuje i pozdrawiam
  • Odechciało mi sie zyc po wczorajszej wizycie u moje specjalisty od niepłodności. Staram sie od 1,5 roku o dziecko, mąż bardzo dobre wyniki a ja mam w tej chwili juz wyregulowaną prolaktyne dzieki tebaltką ktore ciągle przyjmuje i miałam wszytskie nastepujące badania: progesteron,lh, estradiol, hsg, test po stosunku, tarczyca, tokso, cytomegalia, i usg narządów wszytskie te sprawy oprocz przeciwciał cytomegali mam bardzo dobre ale podobno te przeciwciala nie mają znaczenia bo świ...
  • Mam do was dziewczyny pytanie. Skąd sie wie, że ma się PCO? Jeden lekarz mówi mi, że mam inny, że nie. Któremu wierzyć. Dodam że mam problemy z jajeczkowaniem. Na jajnikach jest duzo drobnych pęcherzyków bez wyraźnie dominujących. Co o tym sądzicie?
  • Czy któraś z Was może polecić dobrego lekarza w Rzeszowie, który zajmuje się leczeniem niepłodności?
  • W Białym byłam u wielu lekarzy: prof.Jóżwik, Wołczyński, Lenczewski, Prof. Kulikowski, doc.Szamatowicz i paru innych. Kogo mam się trzymać? mam mętlik w głowie
  • Od roku staramy sie z mezem o dzdziusia... Od trzech miesiecy sie lecze clost i nic... Czy ktos moze poradzic mi dobrego specjaliste w Krakowie? Najlepiej by mial usg dopochwowe w gabinecie. Dr Jonczak? Dr Kostek? Dr Glinka? Macie jakies opinie? Pozdrawiam!
  • Dziewczyny!!! Poradźcie proszę klinikę lub lekarza w Warszawie, który Waszym zdaniem jest najlepszym specjalistą od problemów z posiadaniem dzidziusia. Od ponad roku korzystam z usług kliniki NOVUM (dr Zamora), ale mam bardzo mieszane uczucia. Moje wyniki pogarszają się z miesiąca na miesiąc, a rezultatów działań nie ma wcale.
  • Witam, mam takie pytanie odnośnie bromergonu - lekarz przepisał mi przyjmowanie od 5 dnia cyklu do 20. Czy mam możliwośc zajścia w ciążę podczas stosowania tabletek? Przepraszam za brak wiedzy - niestety w kwesti tabletek jestem laikiem. dziękuje z góry za odpowiedzi pozdrawiam :)
  • Witam, czy któraś z Pań spotkała się z niepłodnością swojego mężczyzny spowodowaną świnką przebytą w dzieciństwie??? Mam 30 lat, mam dziecko z pierwszego małżeństwa, teraz od dwóch lat staramy się z partnerem o dziecko i nic z tego nie wychodzi. Przeczytałam o śwince i okazało się że mój facet miał ją w dzieciństwie. Do jakiego lekarza powinien się udać, aby sprawdzić swoją płodność, oraz ile kosztuje takie badanie w prywatnym gabinecie ??? Bardzo proszę o odpowiedź,
  • Witam czy komuś z was udała się IUI na Polnej w Poznaniu pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się