1hiacyntka 04.06.09, 13:11 Witam czy komuś z was udała się IUI na Polnej w Poznaniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betka262 Re: Komu udało sie IUI na Polnej 04.06.09, 16:13 też mnie to interesuje.... zakładamy wątki - co miesiąc...- marcowa IUI, kwietniowa IUI, majowa IUI ale jakoś mało happy endów. a raczej malusieńko. No i ta POLNA. Nieszczęsna. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce4 Re: Komu udało sie IUI na Polnej 04.06.09, 22:08 Dziewczyny naprawde z całego serca polecam MEDART - fakt, ze kosztuje ale monitoring 7 dni w tygodniu, nie boicie się czy świątek czy niedziela i ze cos wypadnie. Ja chodziłam do dr Kubiaczyk - Paluch i zawsze będe ją wychwalać.Lekarka z powołania!! Na Polną - tzn na lekarza z Polnej straciłam 2 lata niepotrzebnego czasu a wystarczyło tylko się przyłożyć.Czasami wszystko jest prostsze jak trafi się na odp. lekarza! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1hiacyntka Re: Komu udało sie IUI na Polnej 05.06.09, 12:39 Hej dolce4 napisz ile kosztuje IUI w MEDART i za którym razem udało wam się zajść w ciąże, a i u jakiego lekarza leczyłaś się na Polnej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
betka262 Re: Komu udało sie IUI na Polnej 05.06.09, 13:19 dolce też jestem ciekawa. napisz namiary i jak to wyglądało no i o jakim lekarzu z Polnej mówisz. napisz na priva pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1hiacyntka Re: Komu udało sie IUI na Polnej 05.06.09, 16:13 Ok bardzo będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
dolce4 Re: Komu udało sie IUI na Polnej 05.06.09, 19:19 No i nie wiem co sie dzieje ale mail wraca.Dostalas? Odpowiedz Link Zgłoś
1hiacyntka Re: Komu udało sie IUI na Polnej 05.06.09, 19:30 Nie nic nie mam na poczcie wyślij na anka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
okukek Re: Komu udało sie IUI na Polnej 18.06.09, 17:59 a czy ja też mogę o to prosić . dzieki okukek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś