jeziora

(35 wyników)
  • Poszukuję do wynajęcia w terminie 5-19 lipca, domu z zadaszonym tarasem nad samym jeziorem, w grę wchodzą Mazury, Warmia lub Kaszuby. W domku powinny być minimum 3 sypialnie i 2 łazienki oraz miejsce parkingowe.
  • Witam, szukam miejsce na letni wypoczynek (3 tygodnie w sierpniu, d 13 sierpnia do 02 września) - 2 osoby. Zależy mi bardzo na prywatności, niespotykaniu ludzi, wyjściu bezpośrednio z pokoju do ogrodu (w grę wchodzi również mały domek) i wodzie w pobliżu. Chętnie Pojezierze Wielkopolskie bo wydaje się niezbyt rozwinięte turystycznie ale przez to ciężko znaleźć jakieś przyjemne noclegi. Może ktoś podzieli się doświadczeniami w ukrywaniu się przez cywilizacją :). Z góry dziękuję
  • Szukam miejsca na tygodniowe wakacje - nad czystą wodą, żeby był łatwy dojazd komunikacją publiczną (najlepiej pociągiem :)) i żeby się nie zanudzić, tzn. najlepiej, żeby w sensownej odległości było jakieś większe miasto, w którym można coś pozwiedzać. Wstępnie myślałam o woj. lubuskim lub o Bieszczadach, ale będę wdzięczna za wszelkie pomysły :)
  • Sława i jezioro sławskie mnie zainteresowały (bo aż tak daleko nie mam), w grę wchodzą tylko domki letniskowe, bo noclegi w murach mam na co dzień, znalazłem sobie ofertę na majówkę to jej cennik , zadzwoniłem a tu... okazuje się, że na majówkę to miejsc nie ma od miesiąca!!! Zarezerwowałem weekend czerwcowy, ten z Bożym Ciałem, znajomy był na tym ośrodku, tanie noclegi, standard turystyczny. Nie wszystkie domki mają toalety i prysznice, znaczy są ale w pawilonie.
  • szukam miejsca do wypoczynku druga połowa lipca na tydzień blisko jeziora 6 dorosłych + 3 dzieci - dwójka 11 lat i 1,5 roczne
  • Szukam domku nad jeziorem na ryby dla min. 4 osób. PILNE
  • Szukam domku dla 2 osób (najlepiej z kuchnią i łazienką) bardzo blisko jeziora w terminie 9.09-19.09. Mile widziane dobry dojazd z Warszawy.
  • Pilnie poszukuję domku o wysokim standardzie dla 4 osób (2 dorosłe+2 dzieci) nad jeziorem w termieni 16-23.08.2010 - lub okolicy tego terminu.
  • Jesteśmy zdecydowani na krótki ok.10 dn.wypoczynek nad jeziorem w terminie od 3 sierpnia.Pomozcie znalezc ciekawe miejsce nie tylko na Mazurach ale i w innych rejonach.Chcemy samochodem dojechac nad jezioro,jesc ryby.kapac sie i wypoczywac pełną gębą.Powazne oferty proszę na meila.:czeslawg57@op.pl Z góry Dziękuję/
  • Chcemy w tym roku odwiedzić jakieś fajne miejsce nad jeziorem ( z dostępem do jeziora - na mazurach - rodzinka 2+2 (7 i 8 lat)poszukuję fajnego miejsca, chcemy i popływać kajakami z dziećmi i pojeździć na rowerze. gosdub@gazeta.pl
  • Najlepiej blisko jeziora, blisko lasu, wolnostojacego - nie w ośrodku wczasowym. Z warunkami do wędkowania. Na tydzień, w drugiej połowie sierpnia dla 2 małżeństw. Najlepiej okolice Olsztyna, pojezierze brodnickie, ale może byc gdzieś indziej. tel. 508 072 462
  • Najlepiej blisko jeziora, z 2 łazienkami. Łódka do wedkowania mile widziana.
  • Szukam noclegow nie tylko nad jeziorami Mazurskimi.W innych regionach tez sa piekne jeziora. Interesuje mnie termin 3.08-14.08 dla 2 osób.Prosze moja prosbe potraktowac powaznie bo to ma byc niespodzianka dla zony.Pilne!!
  • Poszukuję taniego domku nad jeziorem dla 2 osób, najlepiej gdzieś na odludziu, w ciszy i spokoju z możliwością dojścia do jeziora i wędkowania.
  • Wczasy, wypoczynek, wakacje i urlop w regionie Mazury Garbate. Dwa domki letniskowe nad jeziorem. Domki posiadaja wszystkie media i pelne wyposazenie. Na dzialce znajduja sie:2 stawy,altana,miejsce na ognisko,wedzarnia,boiska,warzywniak i sadek.Do dyspozycji:kajak,lódz,rower wodny,rowery górskie. www.zielonetarasy.com Pozdrawiam
  • Polecam wakacje w mojej miejscowości www.kobylagora.prv.pl/. Wypoczynek na wsi z jeziorem, piaszczystą plażą (kajaki, rowery, windsurfing), wokół lasy. Odległość do Wrocławia 70 km (50 minut jazdy z psiego pola w kierunku Warszawy). Kwatera u mnie to mieszkanie w niedawno wybudowanym domku, z osobnym wejściem (dom składa się z 2 części), z kuchnią, łazienką, tv. Teren jest ogrodzony więc dzieciaki mają gdzie biegać i się bawić. Sam mam małe dzieci więc jest dużo zabawek, piaskowni...
  • Czy ktoś był w tym ośrodku i mógłby podzielić się wrażeniami? Pzdr
  • Witam Jak w temacie najlepiej wielkopolska, mogą być okolice Konina. Dzięki za nfo.
  • Szukam kwatery na Mazurach dla małżeństwa z rocznym dzieckiem blisko jeziora. Pozdrawiam, Gosia
  • Witam Szukam czegoś na 5 dni po 22 lipca 2 dorosłych i 2 dzieci w ciszy blisko do jeziora w rozsądnej cenie Pozdrawiam Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się