Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      jeziora

jeziora

(9 wyników)
    • Prosze o kontakt osoby, ktore dokonały rezerwacji lub są zainteresowane kupnem mieszkania na osiedlu nad jeziorem. Jestem ciekawa jakie macie opinie i spostrzeżenia o inwestorze, lokalizacji (niedaleko ma być trasa chyba S8).
    • Co myślicie o inwestycji dor group "nad jeziorem", życzą sobie 5.600 za m2 i zastanawiam się, czy warto. Z góry dziękuje za odpowiedzi
    • Czy ktos ma jakies informacje o developerze dorgroup?siedzibe maja na Szucha.od kilku miesiecy czekaja na pozwolenie na budowe uroczych mieszkanek nad jeziorem na Bemowie (ul.Narwik i Pełczyńskiego)i jak dotad zadnych postepow.prosze o jakies informacje,gdyby ktos sie z nimi zetknal.moze cos wie ciekawego na ich temat,czy sa wiarygodni itp?z gory dziekuje za pomoc.
    • Witam, przymierzam się do kupna mieszkania w osiedlu Nad Jeziorem budowanym przez Dor Group. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia we współpracy z tym Developerem? Na co trzeba uważać? Pozdrawiam.
    • witam. mam zamiar kupić mieszkanie od dewelopera dor group. Osiedle znajduje się na Bemowie i chciałem się zapyta, czy warto tam kupić mieszkanie? i jaki jest prestiż tego osiedla. Dzięki
    • Aktualnie sprzedawane są mieszkania na drugi etap tej inwestycji. Czy możecie podzielić się doświadczeniami z tym developerem, itp? co z tą autostradą która ma iść przy torach kolejowych?
    • Witam wszystkich bliżej związanych z deweloperem i z inwsestycją, czekam na Wasze opinie o tym przedsięwzięciu, ja na razie mam dobre doświadczenia, budowa praktycznie ryszyła, są drobne opóźnienia, ale jak ruszą z kopyta do końca sierpnia to koniec 2007 roku jest realny, a w umowach deklarowali wiosnę 2008. Więc nie zapeszajmy, ale nic, piszcie co Was boli lub nie!!! Pozdrawiam Bemowiak
    • Witam wszystkich, którzy zarezerwowali mieszkanie w inwestycji DOR GROUP "Nad Jeziorem" przy ul. Pełczyńskiego, zapraszam do wymiany opinii i dyskusję na temat dewelopera i inwestycji. Pozdrawiam wszystkich Bemowiak
    • Witam, Mam do sprzedaży działkę budowlaną położoną nad jeziorem Stręgiel(między Giżyckiem a Węgorzewem); dzialka posiada media; cena to 100 000 zł za 10 arów.Pozdrawiam. :) adres email :wpnx28@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się