-
Witam, drodzy forumowicze chcę w tym roku spędzić wakacje wraz z rodziną i znajomymi nad jeziorem w domku letniskowym. Poszukuję domku na 4 osoby dorosłe + 3 dzieci czyli min. 7 miejsc noclegowych, kuchnia, łazienka, zależy mi aby domek znajdował się na ogrodzonej posesji (cenię sobie prywatność) i koniecznie miał bezpośredni dostęp do wody (wprost z działki - własna linia brzegowa), chodzi mi o możliwość wędkowania. Mile widziany pomost, jakaś łódka ... Myślę tutaj o mazurach choć chętnie z...
-
Miałam nadzieję, ze po powrocie z naszego krótkiego urlopu pod namiot napiszę, że polecam super miejsce nad jeziorem Białym koło Płocka. Niestety muszę wystawić bardzo negatywną opinię Jędrusiowej Polanie. A w zasadzie nie samemu miejscu, a właścicielowi i personelowi, którzy okazali się bardzo chamscy i aroganccy. Nie będę wdawała się w szczegóły, bo nie w tym rzecz. W każdym razie to miejsce będę mijała szerokim łukiem.
Samo jezioro Białe i okolica cudowna i pewnie za jakiś czas wrócę tam...
-
witam,
może trochę wcześnie ale już szukam sprawdzonego spokojnego miejsca na wakacje najchętniej nad jeziorem w górach
dwie rodziny (3 osobowa i 4 osobowa) + mały piesek
wymagania: plac zabaw, piaszczysty brzeg jeziora i łagodne zejście, jak najbliżej z kwatery do jeziora (najchętniej z własną linią brzegową), możliwość wykupienia min. obiadów, warunki raczej nie w typie domków typu "gierek" ale i bez przesady, mogą być to domki, apartamenty, pokoje ale raczej duże a nie klitki, w pobliżu...
-
Witam,może ktoś może polecić mi jakiś fajny domek nad jeziorem na Mazurach ? Poszukuję domku dla 8 osób i rybek w w jeziorze :) Dziękuje i pozdrawiam Marta
-
Witam
Poszukuję komfortowego domku dla rodziny 4-5 osob. z własną bliską linią brzegową jeziora, pomostem oraz łódką (lubimy wędkować). Interesuje nas pobyt tygodniowy na przełomie lipca i sierpnia. Będę wdzięczny za informacje.
P.S. Wykluczam pobyt na ośrodku. Mile widziana agroturystyka.
Pozdrawiam
Piotr
-
Witam
Szukam sprawdzonych miejsc, gdzie bez stresu można przyjechać z dwoma psami na weekend lub dłużej. Miejsc gdzie jest woda, las, grzyby i święty spokój. Będę wdzięczna za namiary.......
-
Witam,
poszukuję domku dla dwóch rodzin 3(dziecko 3lata) + 4 os.(dzieci 2 i 4 lata) + jamnik :)
zależy nam, żeby były oddzielne sypialnie dla każdej rodziny lub osobne dla dzieci i dorosłych, dla najmłodszego dziecka możemy zabrać łóżeczko turystyczne; do tego salonik, żeby posiedzieć wieczorem przy kawie, aneks kuchenny, plac zabaw chociaż malutki, dosyć blisko do jeziora - maks.500m, łagodne zejście do wody ze względu na dzieci, najchętniej możliwość wykupienia wyżywienia(min.obiadów)
...
-
Witam,
poszukuje, jak w temacie, domku w bezposrednim sasiedztwie jeziora dla 8-10 kulturalnych i spokojnych przyjaciol.
Warunkiem jest jak najwieksze odosobnienie miejsca - nie szukamy domku na osiedlu domkow letniskowych czy nad jeziorem nad ktorym jest 5 osrodkow.
Mile widziane lesniczowki i domki zagubione gdzies w lasach niepodal lesnych jezior.
Wiem, ze kryteria dosc ostre, ale byc moze ktos dysponuje odpowiadajaca oferta :)
-
Agro-sport.pl - moim zdaniem to miejsce godne refleksji.
Miło jest pracować przez cały rok oszczędzając na wspaniały letni wypoczynek, w dodatku jeśli robimy to w przeświadczeniu, iż nasze wakacje będą udane.
W końcu zaczyna się urlop znosimy z uśmiechem trudy czterogodzinnej jazdy samochodem aby wysiąść przed świetnie zareklamowanym ośrodkiem własnością Pana Adama przekraczamy bramę ośrodka Agro-Sport i wkraczamy w świat absurdu.
Pokoje bez łazienek, jedna dwie łazienki na kilka pokoi, ...
-
Bobry chyba, a nie bory... Swoją drogą jezioro Międzybrodzkie jest bardziej
urokliwe. Trzeba dodać, że od zawsze wśród żeglarzy trwa spór gdzie lepiej
wieje - przy zaporze czy przy Halnym :D
-
Witam,
szukam ciekawego miejsca na wakacje na Kaszubach dla rodziny, dzieci
w wieku 10 i 5 lat wraz z rodzicami. Proszę podzielcie się swoimi
miejscami, gdzie byliście lub podrzućcie jakieś pomysły.
-
Proszę o pomoc w znalezieniu dobrej kwatery , domku letniskowego ,
apartamentu gdzieś przy jeziorze czorsztyńskim , miejscowość nie ma
znaczenia !? Wybieram sie tam z żoną i dwoma synami 2 i 7 lat !
Chodzi nam o bliskość jeziora , może gril i plac zabaw ! Jeżeli ktoś
może coś polecić to bardzo , bardzo z góry dziękuje !!!
-
Witam, szukam miejsca na wrześniowy wypoczynek dla pary, koniecznie w
spokojnej okolicy [las, jezioro]. Szukamy miejsca noclegowego, które posiada
wypożyczalnię rowerów, sprzętu wodnego. Miło byłoby gdyby w okolicy znalazła
się stadnina..
Co do rejonu to może Bory Tucholskie, Kaszuby, Mazury..?
Byłabym wdzięczna za wszystkie porady, a szczególnie opinie osób, które już
coś sprawdziły "na sobie":))
-
Witam, poszukuję namiarów na ciche spokojne miejsce, najchętniej blisko
jeziora, w lesie lub nieopodal. Na Mazurach, Bory Tucholskie, może gdzieś nad
morzem lub względnie góry. Tam gdzie mgła o świcie snuje się nad jeziorem,
gdzie słychac tylko śpiew ptaków i rechot żab. W domku z kominkiem, gdzie po
wędrówce w deszczowy dzień będzie można sie ogrzać przy filiżance herbaty lub
lampce grzanego wina. Poszukuje miejsca gdzie można pojechać z dzieckiem.
Marzy mi się totalne oderwanie ...
-
tak żeby sobie wyskoczyc na 4 dni, pokapać się trochę, po jakims
lesie pochodzić, ognisko zrobić. polecicie jakies sprawdzone miejsca?
-
Szukam fajnego, niedrogiego miejsca nad jeziorem na majówke. Obowiązkowo w
ośrodku lub okolicy muszą być kajaki. A pokoje z łazienką, tv nie koniecznie.
czy macie jakieś ośrodki godne polecnia? Regiony najbardziej mnie
interesujące to Mazury i Kaszuby.
Z góry dzieki
-
Gratuluję! Mapa i opis trasy super!! Jutro jadę.
-
Podajcie mi gdzie znajdują się ciekawe głazy narzutowe nad jeziorami w
Polsce.
-
Witam! Poradźcie mi gdzie warto udać się na agroturystykę. Marzy mi się z żoną agroturystyka nad morzem lub jeziorem w otoczeniu lasów łąk i pięknych krajobrazów, chętnie pojeżdzimy też konno.Jeśli ktoś był i może coś doradzić z góry dzięki i pozdr
-
witam,
Zgadałyśmy się wczoraj z koleżanką, która ma roczną córeczkę, że mamy ochotę
wyskoczyć na małe wakcje, ot 3-4 dni pod koniec przyszłego tygodnia.
Jedyne warunki - woda, słońce i... łatwy dojazd pociągiem z Warszawy.
Poproszę o porady - morze, czy lepiej Mazury? A moze macie namiary na jakieś
fajne kwatery? Zaznaczę, że nie szukamy luksusów, chciałbyśmy zorganizować to
małym kosztem, ale ze względu na maluszka pole namotowe raczej odpada :)
Czekam na Wasze sugestie.