Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      jezioro

jezioro

(6 wyników)
    • Położone jest na wyspie ponoć sztuczne jezioro, był ktoś może? warto jechać
    • Czy warto z Maleme i czy jest coś ciekawego na miejscu oraz w okolicy.Jaki czas przejazdu z okolic Chani. Bardzo proszę o wszelkie info.Inne ciekawe mało znane miejscówki bardzo wskazane(kreta zachodnia) kto widział piramidy ziemne "grecka mini kapadocja".Ja na wymiane mam Kretę środkową , południową i wschodnią
    • od naszego hotelu do tego miejsca mamy miec wedlug przewodnika- 4-5 km. czytalam sprzeczne opinie niektorzy mowia, ze pieknie, lazurowa woda, rezerwat zółwi i pieknie inni ze nieciekawie, brudno i same kaczki ;) czy moze ktos z was byl i moze przekazac mi swoja opinie??
    • Czy warto wybrać sie na inne wysepki w poblizu Korfu, które i jak sie tam dostać, a co z wycieczką na Grecję lądową czy warto tam się wybrać, z góry dziękuje za wszelkie informacje
    • Witam, Lecąc do Jordani będę miał 1,5 dnia wolnego w Larnace zanim przesiąde się na właściwy samolot. Jak można spędzić czas w tym miescie? co warto zobaczyc, gdzies pojechac ? doświadczonych proszę o podpowiedzi.
    • Szukam informacji o miejscowosci Georgioupoli na Krecie-lezy miedzy Chania a Rethymon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się