Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      jezioro

jezioro

(9 wyników)
    • Szukam fajnego miejsca na ok. 10 noclegów dla 2 osób (agroturystyka, kwatera prywatna) od ok. 28 sierpnia. W Bieszczadach, w miejscowości, w której jest jezioro.
    • witam!! poszukuję jakiejś konkretnej kwatery albo chociaż nazwy miejscowości w górach (obojętnie jakich), żeby była blisko jeziora :) Z góry dziękuję za wszelki podpowiedzi! pozdrawiam
    • Byłam w te wakacje na Slowacji w Dedinkach.Są tam piekne góry i czyste duze jezioro.Stwierdziłam że to najlepsza kombinacja z mozliwych.Czy mógł by ktoś z was podac mi namiar na jakąś miejscówkę o podobnych charakterze tyle że w Polsce!!!
    • Może ktoś z was poleci mi przyjemną i sprawdzoną kwaterę nad jez. Czorsztyńskim? Poszukuję miejsca z którego blisko będzie i do wody i w góry.
    • Mamy zamiar wyjechać na 8 dni w góry;) Nie wiemy co wybrać, bo nie znam tych miejsc;( Ma to być wyjazd oparty na spacerach ale też chciałabym jakiejś rozrywki w międzyczasie;D
    • Witam. Mam pytanie odnosnie Gor Dynarskich, a konkretnie PN Durmitor. Znalazlam na necie kilka map, ale niestety nie ma tam czasu przejsc... Nigdy tam nie bylam, wiec nie wiem tez, jakiego stopnia trudnosci sie spodziewac. Jade tam "na probe", na 3 noclegi, a potem na wybrzeze. W zwiazku z tym mam pytanie: czy ktos moglby mi polecic jakies 2 trasy, ktore warto odwiedzic? Bede po rozgrzewce w Tatrach, wiec kondycyjnie powinnam podolac ;) Bede tez bardzo wdzieczna za jakies namiary...
    • Proszę o jakieś informacje na temat Wołkowyji w Bieszczadach. Z góry dziekuje za informacje. Mariusz
    • jakie są tam atrakcje? gdzie można zjeść coś dobrego? gdzie pójść oprócz jeziora? itp. jak ktoś był to proszę o odpowiedź :)
    • Szukam informacji o SROMOWCACH NIŻNYCH - Pieniny. Czy jest w tej miejscowosci sklep spozywczy, jakas knajpka z jedzonkiem? Bo nie wiem , czy szukac lokum z kuchnia i brac swoje jedzonko czy tez spokojnie na miejscu mozna sie wykarmic czyms gotowym? A moze polecicie sprawdzone miejsce noclegowe ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się