Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      jezioro

jezioro

(489 wyników)
    • jeziora(14)

szukam jeziora gdzie trudno sie dostac"dzikiego"i jest spokuj
    • szukam nie drogiego ośrodka usytuowanego w lesie nad jeziorem bo mąż wędkarz z nami bedą dzieci dwójka 3 latków wiec dobrze by był plac zabaw i lekkie zejście do wody najlepiej cośw zielonogórskim bo my z dolnośląskiego a jedenzsynków żle znosi długie jazdy autem dziekuje wam i pozdrawiam
    • Witam Was, dowiedziałem się, że w Jesionce organizowane są dla grup i indywidualnych turystów spływy kajakowe z przewodnikiem. Jest kilka tras od łatwych do bardzo trudnych. Informacje można znaleźć na stronie hotelu Tanzanit. Trasy są ciekawe, oprócz samego spływu, można podziwiać walory turystyczne rejonu, żerowiska bobrów itp. Hotel posiad kilka własnych kajaków i wypożycza je swoim klientom za darmo. Byłem tam i muszę powiedzieć, że i trasy i jedzonko są świetne. Zapraszam wszystkih w Lub...
    • W tym roku byłam z rodziną nad Bałtykiem,który bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Pogoda była super,ośrodek wypoczynkowy rewelacyjny.Jedynie podróż długa i bardzo męcząca (ze śląska). Na dzień dzisiejszy zastanawiamy sie czy w przyszłym roku nie wrócić znów nad bałtyk ale ze wzgędu na długą podróż zastanawiamy sie też nad wakacjami nad jeziorem najlepiej w południowej części Polski.Na czym mi zależy-przede wszystkim na piaszczystej plaży i niezbyt wielkiej odległości z kwatery do plaży.Może być...
    • No właśnie. Byliśmy już nad morzem, w góry póki co nie wybieramy się (za małe dzieci), ale oprócz morza, zastanawiamy się nad jeziorami. Co byście polecili na pierwszy kontakt z miejscowościami, umiejscowionymi właśnie w ich okolicach. Mazury? Inne części Polski? Generalnie - ma być przytulnie, jeśli chodzi o ceny - podobnie do tych nad morzem (lub lepiej niższe :) ), nie za daleko centralnej Polski i żeby oprócz samych walorów wypoczynkowych istniały miejsca gdzie dzieci mogłyby się pobawić ...
    • Witam, Jak w temacie, szukam jezior w Polsce z piaszczystą plażą, mile widziana możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego (rowerek, kajak, skuter) i w miarę rozwiniętą siecią pensjonatów ... W zeszłym roku byłem nad jeziorem Turawa i choć oferta sprzętu wodnych była bardzo licha to jezioro piękne, duże, spokojne i z masywnymi, rozległymi plażami. Myślę, że temat przyda się wielu osobom, ponieważ sezon tuż tuż ... Dzięki z góry. Pozdrawiam, Tomek
    • witam, może trochę wcześnie ale już szukam sprawdzonego spokojnego miejsca na wakacje najchętniej nad jeziorem w górach dwie rodziny (3 osobowa i 4 osobowa) + mały piesek wymagania: plac zabaw, piaszczysty brzeg jeziora i łagodne zejście, jak najbliżej z kwatery do jeziora (najchętniej z własną linią brzegową), możliwość wykupienia min. obiadów, warunki raczej nie w typie domków typu "gierek" ale i bez przesady, mogą być to domki, apartamenty, pokoje ale raczej duże a nie klitki, w pobliżu...
    • |Pierwszy raz byłam nad jeziorkiem. Bardzo spodobała mi się Okuninka nad jez. Białym w woj lubelskim. Pomyślałam,że może warto odwiedzić czasem jakieś jezioro. Nie lubię jednak wielkiej ciszy i spokoju, możecie podpowiedzieć jakieś miejscowości turystyczne nad niewielkimi jeziorami? Z atrakcjami dla dzieci:)
    • Czy macie jakies typy na wyjazd 2+2 dwoje dorosłych i dwójka dzieci. Może być domek, cokolwiek. Większość już zarezerwowana....Znacie jakieś miejsca...
    • interesuje mnie domek w spokojnym miejscu, z pełnym węzłem sanitarnym dla 2 (możliwe ze i 6 osób), niedaleko do czystego jeziora, głośne ośrodki wypoczynkowe wykluczone.
    • Szukam domku nad jeziorem( zalewem) 2 dorosłe osoby plus pies. Interesuje mnie świętokrzyskie i ewentualnie Mazury . Termin od 17 lipca mniej więcej 10 dni. Najchętniej z własnym pomostem.
    • witam Z tego co wiem Mielno jest nadmorska miejscowoscia typowo dla ludzi którzy lobia nocne życie i dobra zabawę. Ale juz mam dosyc morza chce w tym roku wyjechać nad jezioro ze znajomymi, możecie mi coś polecić ? czy jest w ogolę taka miejscowosc nad jeziorem godna uwagi ?
    • Szukam dorego miejsca blisko jeziora musi byś staw hodowlany, plac zabaw, wyzywienie, zorganizowane atrakcje dla dziecka i dorosłych na terenie posesji tzn boisko, rowery itp.
    • Poszukuję fajnego miejsca na Mazurach na wyjazd z dziećmi w czerwcu, gdzie byłaby plaża i plac zabaw, a najlepiej również łóżeczko i krzesełko do karmienia na wyposażeniu. Proszę o pomoc.
    • domku lub kwatery dla 2 osób z 5cio miesięczną córeczką
    • Witam! Szukam domku nad jeziorem (nie Bory Tucholskie)dla dwójki dorosłych i trojga dzieci (5, 3 i pól roku)z dwoma pokojami, aneksem kuchennym z mozliwoscią gotowania i łazienką. Mile widziany plac zabaw i towarzystwo innych dzieci. Pozdrawiam
    • Szukam małego domku lub dużego pokoju z łazienką do wynajęcia w terminie 31.07-13.08 blisko jeziora.2 osoby dorosłe +2 dzieci (3 i 6 l.) w rozsądnej cenie, może byc z wyżywieniem.Czekam na oferty, najlepiej ze zdjęciem i ceną.Cleopatra79@wp.pl
    • Witam...szukam domku nad jeziorem dla 5 osób w okresie lipiec-sierpień. Ma to być wyjazd wędkarsko-siatkarski:)...więc dobrze żeby domek był położony blisko jeziora...oraz żeby na terenie domku było troszkę miejsca do poodbijania piłki:).Pozdrawiam
    • Szukam interesującego miejsca na letni wypoczynek nad jeziorem, dla rodziny z psem. Chcielibyśmy połączyć wypoczynek ze zwiedzaniem okolicy. Interesuje mnie pobyt ok. 2 tygodni w połowie lipca - preferowany domek/pokój z łazienką. Ważne, żeby pies mógł swobodnie pobiegać na terenie posesji. Może ktoś polecić jakieś ciekawe miejsce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się