Forum Nauka i edukacja Język niemiecki
ZMIEŃ
      jezyk niemiecki

jezyk niemiecki

(8 wyników)
    • Prosze o przetlumaczenie ogloszenia na jezyk niemiecki. Potrzebuje tego na lekcje. Licze na pomoc kogos z was: Przystojny, miły, czuły, kulturalny i zabawny 16 letni młodzieniec poszukuje przyjaciółki z Krosna i okolic. Jestem szatynem, o niebieskich oczach, średniej budowy ciała, krótko ostrzyżony. Interesuje się sportem, w szczególności piłką nożną. W wolnych chwilach pisze wiersze i spotykam się ze swoimi przyjaciółmi. Poszukuję zabawnej, miłej, szczupłej kobiety, interesujące...
    • Obchodze wlasnie dzisiaj urodziny i od jednego ze znajomych dostalam rowniez zyczenia po niemiecku. Bede bardzo wdzieczna jesli ktos pomoze mi w ich przetlumaczeniu : cytuje... Du bist wundervoll so, wie du bist. Versuche nicht jemand anderes zu sein. Z gory bardzo serdecznie dziekuje!
    • Czy ktos stosowal system nauczania sita ?? www.sita.pl/. Jesli tak jak sie sprawdza ?? i czy to wogole dziala tak jak powinno ?? Prosze o opinie osoby ktore stosowaly sita pozdrawiam
    • Hallo Adam! Ich musste ausgehen, weil ich drigende, familene Angelegenheiten abmachen muss. Ich habe eine Bitte an Dich. Kannst du anstatt mich ein Interwiew mit ehemaliger Minister füren? Das interwiew findet heute um 16 Uhr in der Cafeteria "Black" statt. Wir treffen uns am frühste morgen um 10 Uhr. Vielen Dank für Deine Mühe. Viele Küsse XYZ
    • ze wszystkich z odwiedzajacych to forum. z moich obserwacji wynika ze moje tlumaczenia sa najbardzej trafne. ps. tylko nie myslcie ze jestem zarozumialy, wydaje mi sie ze w miare obiektywnie to oceniam
    • jak powiedzieć po niemiecku: "to nie ja potłukłam ten talerz" Dziękuję, jesteście bardzo mili ludzie.
    • Był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś by mi zrobił to zadanie. Z góry dziękuje!! [i][b]Po powrocie z wakacji piszesz e-mail do swojego kolegi / do swojej koleżanki z Niemiec. W mailu uwzględnij następujące informacje: • miejsce pobytu na wakacjach • czas, jaki tam spędziłeś / spędziłaś • formy spędzenia czasu • termin powrotu do domu [/b][/i]
    • nadczynność tarczycy i niedoczynność tarczycy, proszę o pomoc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się