biszek 27.09.03, 11:27 Czy ktos stosowal system nauczania sita ?? www.sita.pl/. Jesli tak jak sie sprawdza ?? i czy to wogole dziala tak jak powinno ?? Prosze o opinie osoby ktore stosowaly sita pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy312 Re: SITA - jezyk niemiecki 27.09.03, 17:04 To prawdopodobnie machlojka. Bez pracy nie ma kołaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
proz Re: SITA - jezyk niemiecki 28.09.03, 11:45 Słyszałem / czytałem, że to jest doskonałe na bezsenność. Niektórzy śpią po kilku minutach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
absorb Re: SITA - jezyk niemiecki 25.10.03, 11:34 Osobiście polecam multimedialny, bardzo nowoczesny kurs języka niemieckiego 'Sprachkurs Millenium' gdańskiej firmy Young Digital Poland. Jak dla mnie rewelacja. Opis tutaj: www.ydp.com.pl/opis.asp?ProduktID=29 Osobiście wspierałem się działającym w tle słownikiem Langenscheidt. Prawe kliknięcie w nieznany wyraz i już Langenscheidt otwarty na danym haśle. Kto spróbował wpełni udźwiękowionego Langenscheidt'a nigdy nie wróci do książkowej wersji słownika!! Opis tutaj: www.ydp.com.pl/opis.asp?produktID=28 Po klikaniu najlepiej położyć się na sofce i puścić SITA'ę nimiecki. (www.sita.pl) Są to wprost rewelacyjne nagrania! Tylko łącząc te trzy elementy można skutecznie uczyć się języka w domu. Książki narobią dużo nieodwracalnych szkód w wymowie. Nadeszła era dźwięku!!! Osobiście posiadam na sprzedaż wszystkie te materiały po bardzo okazyjnych cenach. Posiadam także ich ekwiwalenty do nauki angielskiego. Piszcie śmiało! kontaktuj@tlen.pl GG#: 2131333 GSM: 692760692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: SITA - jezyk niemiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 13:27 witam posiadam urządzenie sita i chcę spradać kontakt jkarczmarczyk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś