Forum Kultura Muzyka Strawberry Fields
ZMIEŃ
      john lennon

john lennon

(5 wyników)
    • Ja tam tej osoby nie uznaję, ale wiem że co poniektórzy lubią, no.
    • Brama. Przejście... Ech...
    • Proszę darować powyższe zestawienie; nie ja na to wpadłem. W Teleekspresie wczoraj usłyszałem, że nagrywają utwór Happy Xmas (War Is Over), do wykorzystania w świątecznym programie TV. Próbowałem znaleźć w tym jakieś pozytywne strony. Znalazłem! John tego nie usłyszy. To święta mamy z głowy.
    • Interia: Lennon: Wywiad z mordercą 09.05.2005 09:45 Brytyjska stacja Channel 4 zamierza przeprowadzić wywiad z Markiem Davidem Chapmanem, zabójcą Johna Lennona. Rozmowa zostanie nagrana na potrzeby dokumentalnego filmu z okazji 25. rocznicy śmierci Beatlesa. Chapman przebywa obecnie w nowojorskim zakładzie karnym Attica Prison. "To będzie pierwszy telewizyjny wywiad, jakiego Chapman udzieli. Fascynująca będzie możliwość zajrzenia do umysłu mordercy Lennona" - powiedział rz...
    • muzyka.onet.pl/mr,992987,wiadomosci.html Pamietam, jak w sp. tygodniku Razem na poczatku lat 80-tych byla wkladka (plakat) o amerykanskiej dyskografii grupy. Kupilem z siedem egzemplarzy tego tygodnika. Chetnie dorwalbym owo wydawnictwo, ciekawym, czy rzeczywiscie utwory "amerykanskie" roznia sie od "brytyjskich"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się