jury

(3 wyniki)
  • Napisałam tekst na pewien konkurs. Spawdziłam go oczywiście kilka razy, poprawiłam wszystko, co wydało mi się do poprawienia. I dziś rano pierwszą myślą, jaka przyszła mi do głowy było to, że w tym tekście napisałam nazwę wyszukiwarki internetowej małą literą! A powinna byc dużą! No jawny błąd ortograficzny! Nie wiem, jak mogło mnie tak zaćmić! I wstyd mi jak nie wiem co. Tak o tym intensywnie i natrętnie myślę, że problem urósł w moje głowie do niesłychanych rozmiarów. Mam prze...
  • Czy ktoś wie coś o pięciu pracach, dopuszczonych do finału ostatniego "konkursu na powieść", ogłoszonego przez Świat Książki ? Wczoraj - na stronie internetowej Świata Książki oraz w "Rzeczpospolitej" - ogłoszono wyniki tego konkursu. Ale podano tylko nazwisko autora i tytuł jednej, wyróżnionej książki i ogólną informację, że do finału dopuszczono pięć prac. Może więc ktoś wie, JAKIE książki znlazły się w tym finale ? Swoją drogą to bardzo dziwne, że w komunikacie jury w ogóle nie...
  • wirtualnywydawca.pl/?a=showitem&id=15922&cat=SETU Konkurs na powieść współczesną, z nagrodami, szykanami i szanownym jury - w składzie m.in. Monika Szwaja i Janusz Wiśniewski. Za I oraz II miejsce wydanie książki i nagroda pieniężna. Jak to kogoś bawi ;-) Miłego dnia
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się