Dodaj do ulubionych

Genius Creations

15.01.16, 18:09
Poszukuję opinii na temat tego wydawnictwa. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • malicesse Re: Genius Creations 18.01.16, 11:27
      Gigantyczny kalendarz wydawniczy, w marketingu pracuje jakiś totalny gbur, reklama książek ogranicza się do wrzutek recenzji na FB. W zeszłym roku prawie nic nie wydali, w grudniu ponoć miały wyjść cztery książki (jednego dnia i to w sobotę przed Świętami!!!) ale oczywiście dali ciała, książki się jeszcze chyba nawet nie pojawiły...
      • mutant12 Re: Genius Creations 19.01.16, 18:19
        A ja miałam z nimi miły kontakt, choć bezowocny, jeśli chodzi o publikację ;) Z tego, co mówił mi kolega, który u nich wydał - są niedoświadczeni, więc mają dużo wpadek, problemy dystrybucyjne i tak dalej. Ale płacą, a przynajmniej płacili.
        • dawid_wiktorski Re: Genius Creations 01.02.16, 22:22
          Z tej strony wita oczywiście gbur. :) Wyjaśnijmy sobie dwie rzeczy, drogi Anonimie, którego konto w tym momencie nie istnieje!
          Kalendarz wydawniczy jest rozmiarów, jakich jest, niemniej sukcesywnie wydajemy. W 2015 faktycznie był zastój spowodowany wieloma poważnymi czynnikami, na które wpływu nie mieliśmy, zdajemy sobie też sprawę, jak wyglądały problemy z premierami grudniowymi, pragnę jednak zauważyć, że w momencie pisania Twojego komentarza były one już dostępne, może i nie wszędzie, niemniej dało się je dostać. ;) Oczywiście teraz dystrybucja już działa w pełni, a my wyciągnęliśmy wnioski na przyszłość.
          Podpowiem też, że reklamujemy książki w znacznie szerszym zakresie, wystarczy tylko nie przeglądać wyłącznie FB. :)
          • dawid_wiktorski Re: Genius Creations 02.02.16, 16:35
            PS. Byłbym zapomniał - droga malicesse, dobry hejt jest sztuką, a my w ciągu 15 sekund zdołaliśmy poznać twoją tożsamość, i trochę nas smuci, że uciekasz się tak do takich opinii. :)
            • skajstop Re: Genius Creations 05.02.16, 12:10
              Nie wystawiasz sobie najlepszego świadectwa jako przedstawiciel wydawnictwa. Problemy miały miejsce, krytyka jest zatem uzasadniona. I trzeba umieć ją znieść, zamiast posuwać się do komentarzy o rozszyfrowaniu osoby krytykującej.
              Mimo wszystko dobrze widzieć kogoś z wydawnictwa.
              • dawid_wiktorski Re: Genius Creations 06.02.16, 21:16
                Drogi skajstop - nie posuwałbym się do takich komentarzy, gdybym nie znał motywacji osoby stojącej za tym komentarzem. Jak wspominałem, doskonale wiem o problemach i przyznaję, że były (na szczęście już rozwiązane), niemniej np. sugerowanie, że ograniczamy się z promocją książek tylko do recenzji na FB jest zwyczajną insynuacją.
                Niemniej temat możemy już chyba zakończyć, jeśli ktoś będzie miał jakieś pytanie, to chętnie odpowiem, zaglądam tu co jakiś czas.
                • imadoki Re: Genius Creations 28.02.16, 22:43
                  Ja podziwiam GC za ciężką pracę i energię jaką wkładają w wyszukiwanie dobrych tekstów i ich publikację. Nawet odpowiedź odmowna z ich strony tak bardzo nie boli, bo popierają ją sensownymi argumentami. To dzięki temu jestem w połowie kolejnej, mam nadzieję już lepszej powieści i po zamknięciu fabuły i korekcie mam zamiar znów porwać się z motyką na słońce i przesłać tekst do GC.
    • dawid_wiktorski Re: Genius Creations 03.03.16, 14:29
      Kilka dni temu wypuściliśmy w świat darmową e-antologię z, bagatela, 64 opowiadaniami. :)

geniuscreations.pl/geniusze-fantastyki-antologia/
    • panzaczeka Re: Genius Creations 08.08.16, 22:15
      Kilka gorzkich słów od autorki czekającej już dość długo na ukazanie się jej książki. Ku mojemu zaskoczeniu, bo na początku wyglądało to wszystko dobrze.
      mdunkel.blogspot.com/2016/08/juz-mi-sie-nie-chce-w-pisanie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka