maria.niwa 15.01.16, 18:09 Poszukuję opinii na temat tego wydawnictwa. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malicesse Re: Genius Creations 18.01.16, 11:27 Gigantyczny kalendarz wydawniczy, w marketingu pracuje jakiś totalny gbur, reklama książek ogranicza się do wrzutek recenzji na FB. W zeszłym roku prawie nic nie wydali, w grudniu ponoć miały wyjść cztery książki (jednego dnia i to w sobotę przed Świętami!!!) ale oczywiście dali ciała, książki się jeszcze chyba nawet nie pojawiły... Odpowiedz Link
mutant12 Re: Genius Creations 19.01.16, 18:19 A ja miałam z nimi miły kontakt, choć bezowocny, jeśli chodzi o publikację ;) Z tego, co mówił mi kolega, który u nich wydał - są niedoświadczeni, więc mają dużo wpadek, problemy dystrybucyjne i tak dalej. Ale płacą, a przynajmniej płacili. Odpowiedz Link
dawid_wiktorski Re: Genius Creations 01.02.16, 22:22 Z tej strony wita oczywiście gbur. :) Wyjaśnijmy sobie dwie rzeczy, drogi Anonimie, którego konto w tym momencie nie istnieje! Kalendarz wydawniczy jest rozmiarów, jakich jest, niemniej sukcesywnie wydajemy. W 2015 faktycznie był zastój spowodowany wieloma poważnymi czynnikami, na które wpływu nie mieliśmy, zdajemy sobie też sprawę, jak wyglądały problemy z premierami grudniowymi, pragnę jednak zauważyć, że w momencie pisania Twojego komentarza były one już dostępne, może i nie wszędzie, niemniej dało się je dostać. ;) Oczywiście teraz dystrybucja już działa w pełni, a my wyciągnęliśmy wnioski na przyszłość. Podpowiem też, że reklamujemy książki w znacznie szerszym zakresie, wystarczy tylko nie przeglądać wyłącznie FB. :) Odpowiedz Link
dawid_wiktorski Re: Genius Creations 02.02.16, 16:35 PS. Byłbym zapomniał - droga malicesse, dobry hejt jest sztuką, a my w ciągu 15 sekund zdołaliśmy poznać twoją tożsamość, i trochę nas smuci, że uciekasz się tak do takich opinii. :) Odpowiedz Link
skajstop Re: Genius Creations 05.02.16, 12:10 Nie wystawiasz sobie najlepszego świadectwa jako przedstawiciel wydawnictwa. Problemy miały miejsce, krytyka jest zatem uzasadniona. I trzeba umieć ją znieść, zamiast posuwać się do komentarzy o rozszyfrowaniu osoby krytykującej. Mimo wszystko dobrze widzieć kogoś z wydawnictwa. Odpowiedz Link
dawid_wiktorski Re: Genius Creations 06.02.16, 21:16 Drogi skajstop - nie posuwałbym się do takich komentarzy, gdybym nie znał motywacji osoby stojącej za tym komentarzem. Jak wspominałem, doskonale wiem o problemach i przyznaję, że były (na szczęście już rozwiązane), niemniej np. sugerowanie, że ograniczamy się z promocją książek tylko do recenzji na FB jest zwyczajną insynuacją. Niemniej temat możemy już chyba zakończyć, jeśli ktoś będzie miał jakieś pytanie, to chętnie odpowiem, zaglądam tu co jakiś czas. Odpowiedz Link
imadoki Re: Genius Creations 28.02.16, 22:43 Ja podziwiam GC za ciężką pracę i energię jaką wkładają w wyszukiwanie dobrych tekstów i ich publikację. Nawet odpowiedź odmowna z ich strony tak bardzo nie boli, bo popierają ją sensownymi argumentami. To dzięki temu jestem w połowie kolejnej, mam nadzieję już lepszej powieści i po zamknięciu fabuły i korekcie mam zamiar znów porwać się z motyką na słońce i przesłać tekst do GC. Odpowiedz Link
dawid_wiktorski Re: Genius Creations 03.03.16, 14:29 Kilka dni temu wypuściliśmy w świat darmową e-antologię z, bagatela, 64 opowiadaniami. :) geniuscreations.pl/geniusze-fantastyki-antologia/ Odpowiedz Link
panzaczeka Re: Genius Creations 08.08.16, 22:15 Kilka gorzkich słów od autorki czekającej już dość długo na ukazanie się jej książki. Ku mojemu zaskoczeniu, bo na początku wyglądało to wszystko dobrze. mdunkel.blogspot.com/2016/08/juz-mi-sie-nie-chce-w-pisanie.html Odpowiedz Link