kami

(21 wyników)
  • Poszukuję towarzysza/-ki na wyjazd do Rumunii - Góry Apuseni. Wyjazd z Klubem Podróży Horyzonty, szczegóły na stronie www.horyzonty.pl/oferta/gory/53-Gory_Apuseni Pierwsza część zaplanowanych przejść odbywa się z pełnym obciążeniem, niosąc plecaki, namioty i cały ekwipunek ze sobą. W drugiej połowie wyjazdu, bazą będzie Płaskowyż Padis, będziemy chodzić na lekko - z małymi plecakami i prowiantem. W ramach ulżenia sobie w niesieniu ciężaru (namiot +kuchenka turystyczna+naczynia) poszukuję ...
  • Szukam Towarzysza/ki w celu zorganizowania tegorocznych wakacji. Najchętniej z Trójmiasta lub okolic (wolę poznać się przed wyjazdem, bo nie chcę zepsuć urlopu sobie lub innej osobie). Wyprawa może być na własną rękę lub z biurem podróży. Zaznaczam, że leżenie na plaży i sączenie drinków mnie nie interesuje - tylko zwiedzanie, poznawanie, smakowanie.. O mnie: kobieta, 33 lata, doświadczenie w podróżowaniu mam zarówno z biurem podróży jak i na własną rękę (Europa, Egipt, Tajlandia...
  • Cześć, jeśli zaświtał Ci pomysł kilkudniowego wyjazdu do Włoch, a jesteś wyśmienitym kompanem i ciekawym świata człowiekiem, który również nie ma towarzysza do zwidzania kolejnego zakątka świata, daj znać, może wspólnymi siłami coś wymyślimy :) Pozdrawiam, MonalissaX
  • Czesc, Poszukuje towarzysza/ki na wyjazd w Dolomity od 12 do 25 wrzesnia 2009. Planowana podroz samochodem (mam) z Warszawy przez Monachium, oraz noclegi na kempingu i chodzenie po szlakach i łatwiejszych ferratach. Pewne doswiadczenie turystyczne mile widziane.
  • Witam poszukuje osoby do wspólnego spędzenia kilku zimowych m-cy w Hurghadzie koszt wynajmu mieszkania płacilibyśmy po połowie
  • Witam, szukam towarzystwa na tygodniowy wyjazd na Rodos (miasto Rodos, hotel Semiramis). Wylot z W-wy 27 lub 30 wrzesnia (do ustalenia). Czy znajda sie chetni? zapraszam :-) PS ja: kobieta, przed 30-tka ;-)
  • Planuję wyjazd do Maroka samodzielnie organizowany/bez biura - szukam towarzyszki/towarzysza podróży (bezpieczniej i taniej) - lub dołączę do kogoś. Wyjazd kwiecien/maj na 1 lub 2 tygodnie. Chcę zobaczyć parę miejsc i odpocząć (np 2-3dni w Essouirze).(trochę już podróżowałam, nie mam wygórowanych wymagań - byle było czysto ;) 35 lat, Wwa)
  • Jestem z Warszawy, szukam kogoś sympatycznego i pełnego energii na wyjazd wakacyjny w wieku 35 - 45. 2 połowa czerwca najchętniej. Jestem wesoła, bezkonfliktowa, mam prawo jazdy, chcę trochę odpocząć i trochę pozwiedzać i się pobawić. Piszcie!:)
  • Witam! Poszukuje towarzysza/ki podrozy, myslalam o wyspach greckich, kreta, rodos lub korfu. Na 2 tyg.wyjazd ok 27.o7 z tym ze z last minute.Jestem z Krakowa mam 33 lata. Ktos chetny? :)
  • Szukam koleżnaki/kolegi ( może być grupka osób) na wyjazd wakacyjny. Najchętniej Turcja, Kreta lub Rodos. Wyjazd na tydzień lub 2 tygodnie. Termin wylotu od 27 sierpnia lub początek września. Mam 28 lat, jestem wesołą dziewczyną. Chcę trochę poleniuchować i pozwiedzać. Mój email to: sylwunia8@o2.pl Pozdrawiam !
  • Poszukuję osoby chętnej na wspólny wyjazd na Majorkę. Wylot w czerwcu. Cena w hotelu 3* z HB 1100-1300 zł. Ja w wieku 28 lat , po studiach. Pozdro :))
  • PILNIE poszukiwana osoba chcąca spędzic IV lub V ok 2 - 3 tyg w podróży . Chętnie Portugalia , Maroko , Andaluzja .Nie wykluczam innych kierunków . Pozdrawiam
  • Szukam osoby, ktora mialaby ochote spedzic urlop na Krecie na przelomie maj/czerwiec 09 r. Miasto i miejsce wylotu do ustalenia, choc nie ukrywam ze najlepiej byloby leciec z Katowic lub z Krakowa. Kobieta, 29 lat, woj.slaskie, moj email: izabela80@gazeta.pl
  • Szukam towarzysza/towarzyszki na wyjazd do Sharm. Mam ochote na na snurkowanie, jakis ladny hotel przy rafie i opcje all. Mam 28 lat, pracuje w mediach. Moze ktos ma ochote sie wybrac? Pozdrawiam, Magda
  • poszukiwana(y)kompan na wspólne bliższe weekendowe i dalsze wyjazdy a takze spacery brzegiem morza.
  • Witam. Jestem nauczycielem (33 lata) poszukuję chętnych na wspólny wyjazd w lipcu i sierpniu. Z racji wakacji termin może być dowolny. Myślę o krajach basenu Morza Śródziemnego ale jestem otwarty na inne propozycje. Pozdrawiam-prosze o kontakt na e mail- markkos@gazeta.pl
  • Planuje wylot do Hurghady po 04.11 na 2 tydz.Muszę wrócic przed 24.11.Nie chcę dopłacac do singla,szukam koleżanki lub koleżanek do pokoju.Pozdrawiam i czekam...
  • Witam,szukam osoby(30-40lat choć nie koniecznie,ale łatwiej będzie nam znaleź wspólny język)chetnej na wyjazd w jakiś ciepły region a że nie jestem konfliktowym facetem,termin i miejsce do uzgodnienia.Jestem ciekaw świata więc leżenie 24h na plaży odpada:) Jeżeli wiec masz w sobie coś z podróżnika i lubisz poznawać nowych ludzi to zapraszam.Jestem też otwarty na jakiś inny kierunek,temat do obgadania.Kontak tomek-1313@wp.pl
  • Kim jestem? Trzydziestolatkiem z Wawy, który ma ochotę wyrwać się na tydzień, do 10 dni w jakieś ciekawe miejsce. Miejsce, w którym można odpocząć, coś zobaczyć, odetchnąć od codzienności. W grę wchodzi wyjazd krajowy, lub też tygodniowa wycieczka do egzotycznego kraju (z biurem podróży). Z kimś zawsze raźniej niźli samemu, więc zamieszczam anons. Szkam osoby pogodnej, przyjacielskiej, pozytywnie nastawionej do świata, z którą można pogadać, wypić piwko i generalnie dobrze się czuć ;) P...
  • jestem nauczycielem 32lata, mam ferie od 9 lutego 2 tygodnie, szukam chętnych na wyjazd by nie płacić za jedynkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się