kami

(21 wyników)
  • Idz i wystrzelaj polowe ludzkosci, bo kazde inne bagatelne slowo, czy znak- kontra twojej opinii, cie obraza! Najlepiej aby inni ci przytakiwali i wysylali maile dziekczynne... Bujaj sie mala w swoich oblokach, ale w koncu daj ludzom odetchnac od twojej nabuzowanej zloscia i roszczeniami persony, bo oddychac juz nie ma czym. Tyle przestrzeni soba zabierasz...ty wiejska terapeutko, z bozej laski!
  • Fantastyczna liryka,czy jak to mowia slowa tej piosenki. Tak na dzisiejsze czasy...............adekwatna.
  • to kultywowanie tradycji
  • Psykologiska grunt principer…
  • jednostki w tłumie:) look w lewo, look w prawo, looooooook do tyłu, chwila refleksji i najpierw cicho: ko-chamy ciebie, ko-chamy ciebie bija brawo... look w lewo, look w prawo, loooooook do tyłu... najpierw łapka nie trafia w łapkę (wstyd ze nie trafiła i rumieniec na twarzy).. idzie coraz lepiej, łapki sie nachodzą w oklaskach, hahahahaha
  • Coż to takiego? Czy to jakiś przedmiot , który powoduje jej słowną reakcję: "Kurw'a nic nie widzę!" ??
  • .. nie mam pytań same przyjdą nie mam odpowiedzi one też SAME z prożni.....
  • Czy faceci wolą mieć dziewczynę od początku dla siebie, tzn. "nietykaną"? Czy to bez różnicy... Może którąś bardziej szanują?
  • nie lubię bałaganu,ale czasami nabalaganię w domu,zaczynam sprzątać sprzątam,sprzątam i kiedy jest już porządek czuję taką radość,ze za czynm sprzątać dalej,nie moge przestać,wczoraj sprzątnęłam sąsiad- kę. Czy to choroba czy coś innego,pomózcie.
  • > Gówno mnie obchodzi co twój przetrącony facet ma do powiedzenia na mój > temat,jest marnym,takim samym porąbańcem jak ty skoro pozwala właśnie tobie > nazywać się 'swoim'.Zniekształcanie cudzych nicków,czatowanie na forum > świadczy > o twoim infatylizmie i głupocie.mam nadzieję że post alfiki skierowany do > mnie > na ten właśnie temat pozwolił ci pojąć że nie ma wyjątków i każde działanie > można odwrócić dając szansę drugiej stronie na doznania jakic...
  • o wykorzystywaniu, "pozornie hihihi(sic)odnalezionych" u siebie, a z merkantylnych,zabawowych powodow, przerzucanych (podprogowo np) tych pseudofobii, iczego tam jeszczepsychicznego, na innych? jest`li to cynizm,glupota? a moze dostosowanie sie do praw rynku? czym jest swiadomosc? ka
  • Zainspirowana wątkiem tatuażowym zapytowuję: Co to dla Was znaczy SILNA OSOBOWOŚĆ? To określenie na tyle nieprecyzyjne, że właściwie, jest chyba całkiem możliwe, że każdy ma trochę coś innego na mysli, kiedy go używa. No jak to jest? Ja wypowiem się później nieco, bo na razie mam parę innych rzeczy na głowie. Pozdrawiam z uśmiechem. carduus
  • Zycze Wam wszystkiego, co piekne, spelnienia marzen, poczucia bezpieczenstwa, rozsadku w dzialaniu i ocenach. Nie wszystko zloto, co sie swieci, stara prawda, aktualna rowniez w Internecie. Nie kazde cieple slowa wypisywane w sieci wychodza z klawiatury aniolka, nie kazda gorzka prawda spod klawiatury potwora. "Ona nie moze byc przeciez zla, ona tak pieknie pisze"... , ile tomow "pieknej pisaniny" zostalo wydanych, sprzedanych, zakupionych, bo wypadalo,bo byl sezon..., ktorych...
  • Boże, jak ty mnie musisz nienawidzić. Zastanawiam się tylko , co jest tego powodem...?
  • nie Pastwo, to nie o Tobie :) przegladałam dziś zeszyt Kuby do polskiego. Powtarzaja ostatnio podział zdania, podział wyrazów na sylaby - takie tam. Chciałam sprawdzić, czy dobrze zrobił zadanie. Jeden bład - nie tak zle. nagle mój wzrok padł na kartke obok, gdzie wyraznie innym charakterem pisma ktos mu to tłumaczył. Domyslam się, że to nauczycielka. oto co zobaczyłam: ko - gut ho - mik i co ja teraz mam sobie myśleć? hi hi hi
  • Ostatnio zastanawiałam się nad zdradą. Po pierwsze co to takiego zdrada? Czy dopiero seks, czy może już pocałunek, albo dopiero jakaś bardziej gorąca sytuacja? A może zdrada to samo myślenie W TEN sposób o kimś innym? Z drugiej strony zastanawiam się jak rozpoznać zdradę? Nie oszukujmy się. Nikt nam nie powie "sory kochanie, ale właśnie puściłem(łam) Cię kantem". Świadomość tego, że ten partner wtedy może odejść chyba jest zbyt straszna, dlatego zazwyczaj nie mówi się o tym niecnym prec...
  • Od jakiegos czasu rozglądam się za psychologiem w Warszawie. Mam kłopoty z dorosłą córką po maturze( strasznie asertywna, w przeciwieństwie do mnie ) a i z mężem ( to samo ). Byłam raz na Katowickiej, zachęcali na warsztaty otwarte - 5 dni, drogo. Nie pojechałam. Może trzeba było ? Ale jak teraz weszłam na ich stronę i zobaczyłam, że jednodniowe warsztaty na temat emisji głosu kosztują 450 zł, to zaczęłam miec wątpliwości na temay etyczne. Ale może się mylę ? Co sądzicie ?
  • Jak w temacie. Zaproponowano mi psychoterapię z tą panią. Może znacie?
  • Ja żałuję wielu rzeczy - tego nie powinnam była robić, nad tym dłużej się zastanowić, tym niepotrzebnie kogoś zraniłam... Tego człowieka nie powinnam była nigdy poznawać. A temu wierzyć, chociaż tak bardzo chciałam... Ale nie o takie żale mi chodzi. Ja żałuję, że urodziłam się za późno. Że mężczyzna którego kocham najbardziej na świecie... Że nie ze mną przeżywał tyle rzeczy, które chciałabym mu dać. Że nie ze mną przeżywał wczesną młodość, nie przy mnie uczył się wszystkiego... Że...
  • ostatnio uzmysłowiłam sobie, ze.... dźwiek pracujacej pralki piorącej moje rzeczy w mieszkaniu daje mi ogromnie błogie wrazenie spełnienia i bezpieczeństwa... dodam, ze zawsze była w domu pralka... nigdy nie miałam z tym jakiegoś rodzaju przygód, czy napraw... Mieszkm w nowym miejscu, ale nie jest to moje mieszkanie własne. Tymczasowo muszę wynajmować obce mieszkanie, ze względu na moja pracę. Ale poza domem mieszkałam juz w rożnych miejscach... Sama mnie zdziwiło to, jak dob...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się