Forum Towarzyskie Na plażę
ZMIEŃ
      kami

kami

(23 wyniki)
    • Pomoc znajomym uprawiam. Koleżanka z pracy sprzedaje samochód. Za właścicielkę mogę ręczyć. Jeśli by ktoś był zainteresowany to prosze o kontakt na priva wtedy przekażę dokładniejsze namiary. Ford Ka 1,3 rok produkcji: 1999 przebieg: 47 000 km kolor: fioletowy (zderzaki czarne) serwisowany w serwisie Forda, bezwypadkowy, stan idealny wspomaganie, alarm, poduszka powietrzna dla kierowcy, komplet opon zimowych Cena: 18 000 zl Warszawa
    • i tyle...:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
    • miłej lektury. ja wiem, że to pomieszane ciut, ale mądry chłop jesteś i rozkmninisz sprawę :-) • towarzystwo pasywnych? viki2lav26-08-2003 08:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując sie spierdolila plaza totalnie. dziekuje to mowila viki, zdejmuje podkolanowy scinam kucyki, kaze sobie wyciac pieprzyk i wypije kielich soku z pomaranczy, zaborca niepokorny opanowal plaze!! do czynu powstan! • Re: towarzystwo pasywnych? viki2lav26-08-2003 08:51 odpowiedz...
    • Uwielbiam Twoje teksty. Niektóre drukuję i czytam wieczorami. Pozdrawiam.
    • jedzie jedzie szam-bia-recz-ka zbiera zrzuty z grajdołecz-ka raz dwa trzy szambonurkiem będziesz Ty!
    • o oddanie nam wszystkich pamel, lali i innych zawłaszczonych dziewcząt.
    • Ka !!!(42)

nasz romans skończony, wolę Gitmana...:P
    • dopiero teraz do mnie dotarlo
    • AGATA MŁYNARSKA - jeżeli znalazła się w okienku telewizyjnym li tylko dzięki tatusiowi - to ja bardzo poproszę o jego zastępstwo tej pani. Dziedziczyć można "szare komórki do wynajęcia", i parę innych walorów, ale nie układy.
    • To my tu zadnej nie mamy Kasi????
    • Stuknęła mi 30''ka i podobno ciągle wyglądam jak młodziak studenciak ale babki które spotykam i twierdzą że są w podobnym wieku, lub nawet dużo młodsze, wyglądają najczęsciej jak zmęczone życiem starowinki - na oko wydają się miec 5,10 lat więcej. CO SIĘ DZIEJE!?! Gdzie są kobiety które siebie szanują i również po trzydziestce starają się młodo wyglądać!!! Czy tak wiele kobiet nie zdaje sobie sprawy z tego że każdy papieros, piwko i pieprz dla sportu pozostawiają na ich twarzy kole...
    • pamientacie mnie jeszcze?
    • od 22 wrzesnia bede weekendowa Wroclawianka przez jakis czas!
    • ty idziesz na urlop?
    • Pokochałam oczy Twe I chcę patrzeć tylko w nie. Zobaczyłam usta Twe Pokochałam także je. Choć spojrzenia chwilę trwały Podobałeś mi się cały. Wszystko Twoje miłe jest, Każde słowo, każdy gest. Za ten wiersz nie gniewaj się, Bo na prawdę kocham Cię. ładne, co nie? mnie sie podoba bardzo :)
    • spOko(5)

napisse raz raz je i szcze.. to tyle mnie na tym PORTalu WIEdziel
    • .. trumna / urna / kosiarze /strajki / polityka / itp... .. tylko talibow jeszcze brak i innych popaprancow .. jak tu wypoczac .. ech ... Enancjo
    • Zaczyna się jesień, za kołnierz coś kapie I coś jakby grypa nas bierze pomału Z katarem jest facet przy pogody mapie Ostatnio osłabły też fale upałów Kto pociągnie dalej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się