karty

(8 wyników)
  • Jaki darmowy program może zapewnić (wiadomo na tyle ile się da) bezpieczeństwo intenetowych zakupów. Zauważyłęm że np. płatny program AVAST w stosunku do bezpłatnej wersji posiada funkcję bezpiecznego korzystania z karty ("Safely shop or bank online"): www.avast.com/free-antivirus-download Mam pytanie czy jest program bezpłatny który posiada podobną funkcję. A może kuić płatny program by zapewnić sobie większe bezpieczeństwo? Avasta Pro można kupić z ~70 zł. ewentualnie jeżeli nie Avast...
  • (powinno być RECYCLER, ale nie chcę krzyczeć...) Norton znalazł mi wirusa w na jednej z partycji w ....:\\RECYCLER\tunastępujeciągliczbicyfr. I nie mógł usunąć tego pliku. Bywa. Próby usunięcia ręcznie nie powiodły się. Poszłam sobie do support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;308421 i uważnie przeczytałam instrukcję. Ale niestety, nie mogę przejąć na własność tego pliku. Jestem jedynym użytkownikiem mojego kompa (xp pro), jest na nim jedno konto, właśnie moje, oczywiśc...
  • Podczas skanowania Pandą wykryło mi 2 takie "wirusy". Mam pytanie , czy są to faktycznie wirysy i czym to usunąć..? nie działa mi tez , jak powinna karta dzwiękowa, czy to może być efekt uszkodzenia tej karty przez wirusy?
  • Proszę uprzejmie o sprawdzenie loga wklej.org/id/145271/ Przy przeglądaniu stron w Firefoksie uruchamia mi się bez mojej wiedzy i mojego udziału dodatkowa nowa karta, czasem nawet kilka różnych z jakimiś podejrzanymi stronami m.in. np. taką Adserving.cpxinteractive.com Przeskanowałem system i mój program nie znalazł nic podejrzanego. Proszę o pomoc!!! Jaki plik usunąć?
  • właśnie przed chwilą zmienił mi się kolor pulpitu -ekranu .Wszystko jest ok tylko naszedł jakiś kolor zielonkawy,oczy bolą od tego koloru.CZY TO JAKIŚ WIRUS?POMOCY !!!!!
  • nowy wirus lub trojan-nie sprawdzałam :)
  • Logfile of HijackThis v1.98.2 Scan saved at 23:36:52, on 05-07-07 Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE C:\PROGRAM FILES\ALWIL SOFTWARE\AVAST4\ASHSERV.EXE C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\MICROSOFT SHARED\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\RPCSS.EXE C:\WINDOWS\...
  • Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 13:55:15, on 07-04-14 Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE C:\PROGRAM FILES\ALWIL SOFTWARE\AVAST4\ASHSERV.EXE C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\RPCSS.EXE C:\WINDOWS\TASKMON.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\INTERNAT....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się