karty

(7 wyników)
  • Słyszeliście że od 8 pażdziernika wydajemy karty z chipem? Na początek są to karty Maestro ale do końca 2010 roku mają to już być również karty charge i kredytowe. Wymiana ma następować w sposób naturalny. Niestety wraz z chipem zmienia się również wygląd kart, mnie przypominają kartę magnetyczną do automatu telefonicznego - takie jasne, blade. No i motywem przewodnim na karcie będzie wielokrotnie powtarzane słowo (mniejszą lub większą czcionką) - UNICREDIT.
  • Co mozecie powiedziec na niezaleznym forum o karcie zasad. Czy ma to jakikolwiek sens ?
  • ...dotyczy szczególnie małych placówek. Rok temu, mieliśmy możliwość odejść w momencie przejęcia przez pekao w ciągu 2m-cy.Ja z tego skorzystałam, ponieważ uważałam, że trudna praca na małych placówkach stanie się mordęgą - de facto niewykonalna. Czy miałam rację? Co zmieniło się na gorsze, ile czasu zajmuje wam więcej wykonanie tych samych czynności, co oprócz systemu, który bardzo odbiegał od poprzedniego sprawia, że uważacie iż praca, którą musicie wykonać jest cięższa o 10,20,30,40,a może...
  • No i stało sie ,potracaja nam prowizje za karte maestro ,zarabiaja na swoich pracownikach
  • czy wiecie coś o nowej gamie Eurokont.
  • Co myślicie o tej propozycji którą dziś w mailingu otrzymaliśmy? Ciekawa jestem ile wejsciowek do kina jest w tej karcie Multibilet? Przypomnijcie ile kasy sie nalezy na jednego pracownika jesliby mieli nam wyplacic to gotowka jak rok temu (jakiego rzedu sa to pieniadze- 200, 400zł ??? )
  • Nie wiem czy wiecie ale od 01.06.2009r. wszyscy pracownicy Banku Pekao SA bedą płacić prowizję za użytkowanie karty Maestro nawet od starych Eurokont-normalnie jak wszyscy klienci. Wynika to z nowej Taryfy Prowizji i Opłat Bankowych obowiązującej właśnie od 01.06.09. Jest tam zapis że nie płacimy tylko za wydanie i wznawianie. Bedzie niezły Meksyk jak się wiara dowie. Może Związki Zawodowe to wyjaśnią? Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się