kasy

(4 wyniki)
  • Za 5 tyg jade do domku i zastanawiam sie jak to jest z kasa czy moze jakas dodatkowa daja jakas odprawe tak zwana na dowidzenia slyszalam ze cos takiego sie zdaza..
  • Rozmawialam w parku z kobitkami roznych narodowosci, ktore opiekuja sie dzieciakami, glownie malymi, do max 4 lat, wszytskie na stalkach, tzn wyzywienie i dach nad glowa placone przez rodzinke, wlasnych wydatkow zero i ile dostaja miesiecznie? "Najbiedniejsza" 700 euro, "najbogatsza" ok 1200! A ja jak chcialam isc na stalke, to pytalam o 75 euro tygodniowo, bo myslalam,ze taka jest stawka. A pozniej sie zastanawialam czy jak zapytam o 7euro/godz to czy to nie bedzie za duzo.
  • Byłam pzred laty A w RFN, ale wtedy jeszcze były DM i dostawałam 400 DM. Ile teraz dostajecie? Wybiera sie do Niemiec moja bratanica, no i chciałam jej cos blizej powiedzieć. Pozdro
  • JEŚLI CHCECIE BYĆ AU PAIR W USA I SZUKACIE BIURA , KTÓRE NIE BIERZE ZA TO KASY TO PISZCIE BO JA MOGĘ NA TEMAT TEGOP BIURO WIELE POWIEDZIEĆ BO BYŁAM. JESTEM ZADOWLONA I NIE WYDAŁAM ZBĘDNEJ KASY JAK INNE AU PAIR USA OK. 800-1200 ZŁ ZA SAMO POŚREDNICTWO. MAILA DO MNIE MEGGG3@INTERIA.PL MAILA DO NICH : AUPAIRA@OP.PL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się