kasy

(9 wyników)
  • oszczędzajcie dalej na tym, co nie potrzeba, to wyjdziemy na tym, jak....
  • Napiszcie jak u Was dziala kaso-dysponent bo z tego co wiem to jest WIELKA POMYŁKA CENTRALI
  • Każdy, kto zaciągnął kredyt hipoteczny, zna dobrze tę procedurę: do momentu wpisania hipoteki do księgi wieczystej bank stosuje podwyższone oprocentowanie raty kredytu. Zazwyczaj oprocentowanie jest podnoszone od 0,5 do nawet 2 procent, co w zależności od wysokości zaciągniętej pożyczki oznacza miesięczną ratę wyższą o kilkaset złotych. Banki najczęściej nazywają tę operację ubezpieczeniem kredytu. Czasem też oprocentowania nie podnoszą, ale każą klientowi zawrzeć dodatkową umow...
  • ... nie bardzo rozumiem w czym jest problem. Dlaczego pracodawca ponownie chce nas uszczęśliwiać na siłę ?! Ilość poganiaczy i planistów w n/banku niedługo przekroczy liczbę sprzedawców. Czy chcą nam zabrać nawet te marne grosze z socjala albo tak pozmieniać aby niewielu mogło skorzytać ?! Interesuje mnie kasa, każda kasa, nawet taka g... na. A to jak ja sobie ją wykorzystam to jest moja i tylko moja sprawa !!! Nech zarząd sobie fuduje karnety i je realizuje. Jestem pracownikiem i sam chcę so...
  • Co to za nowy twór??? Jak ma to działać????? Gdzie to ma nastąpić we wszystkich oddziałach ?????? Jak sobie wyobrażacie taką pracę???
  • Co myślicie o tej propozycji którą dziś w mailingu otrzymaliśmy? Ciekawa jestem ile wejsciowek do kina jest w tej karcie Multibilet? Przypomnijcie ile kasy sie nalezy na jednego pracownika jesliby mieli nam wyplacic to gotowka jak rok temu (jakiego rzedu sa to pieniadze- 200, 400zł ??? )
  • A gdzie się podziały Związki Zawodowe?A nasze podwyżki po 1000 zł? Nic nie robią? bo co? bo kryzys?W Banku Pekao SA nie ma kryzysu - plany wykonane - kasa dla dyrektorów będzie!!
  • jak to u was jest z tym? czy dajecie alerty?
  • ile razy ZZ zabrały sie za poprawę warunków pracy tyle razy byliśmy bici po dupie, zaniżone podwyżki, opóźnione wypłaty świadczeń socjalnych. Porównajcie fakty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się