kasy

(4 wyniki)
  • super się porobiło. Po agentach PZU zaatakowali pracownicy euco...
  • za pomocą SFI w mbanku otworzyłem rejestr( dokonując 500 zł wpłaty) w FA "mbank agresywny", pytanie: co o sądzicie o tym funduszu? jeżeli cena jednostki uczestnictwa wynosi +- 180 zł, to co sie stanie z moimi 140toma złotymi?
  • Poradźcie proszę :) dostałam w spadku ;) 20 tys. Mam konto w banku Pekao SA Chciałabym zainwestować w Fundusz Inwestycyjny Pioneer Małych i średnich sp RP FIO. Wg tabeli Pekao: zmiana % wartości JU: 3 mies: 19,92, 6 mies: 38,57, roku: 93,54. Czy warto? czy nie stracę? Nie znam się na tym ZUPEŁNIE :(
  • MDS:Katolicka telefonia Karkosika i Rydzyka Roman Karkosik, znany inwestor giełdowy, oraz ojciec Tadeusz Rydzyk, szef Radia Maryja, będą współpracować przy budowaniu pozycji rynkowej nowego operatora telefonii komórkowej w oparciu o aktywa CenterNetu - zapowiada "Parkiet". CenterNet to firma należąca do NFI Midas, kontrolowanego przez Karkosika. Radio Maryja, a także inne media kierowane przez Rydzyka, mają zapewnić dostęp do klientów. Toruńska rozgłośnia ma - według różnych b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się