Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      kasy

kasy

(32 wyniki)
    • Gdybyście mieli wybierać, co lepsze?
    • ktos wiec cos na temat tej pracy? slyszalem ze electro world to dobry pracodawca:) prosze o opinie:) dziekuje
    • Cze, Zaproponowali mi na kasie w Wawie 5k brutto i sam nie wiem czy za takie psie pieniadze pracowac w markecie.... Doradzilibyscie cos? Zenek
    • Będąc młodą dziennikarką;) zaczęłam się zastanawiać nad swoim losem - i doszłam do wniosku, że potrzebuję pieniędzy. Oryginalne prawda? ;)) Ale zawsze sobie mówiłam - mogę pracować dla tej a tej gazety, a dla tamtych - nigdy w życiu. I właśnie psia krew okazało się, że mam szansę zaczepić się w jednym z poczytnych głupawych pisemek dla bab i zastanawiam się - co robić. Na początek miałabym sie sprawdzić, ale potem jak dobrze pójdzie to kasa całkiem okej w porównaniu do tego, co do ...
    • Cześć, mam do Was pytanko (które lada moment zada mi kilku pracodawców), ile powinnam zarabiać..? Kończę studia (jeszcze tylko obrona), mam 24 lata i czteroletnie doświadczenie (sekretarka, archiwistka, asystenka zarządu - będę szukać podobnej pracy). Nie piszcie mi proszę, że tyle na ile się cenię, więcej niż zarabiałam w poprzedniej pracy itp. Pozdrawiam:)
    • jak myślicie ile dostają kasy ci ludzie, co chodzą po mieście w pidżamach jakby lunatykowali? to chyba jakaś akcja, nie? nawet dziś widziałem jednego kolo metra w żółtej pidżamce w misie, a zona widziała na krakowskim przedmieściu.w niedzielę to chyba maja jakies podwójne stawki, nie?czy to duza kasa? i jak sie załapać?
    • moze zostac gangsterem? I tak rzadza nami zlodzieje etc. wiec co za problem,
    • Witam Mam taki problem, ze nie wiem ile zarzadac kasy z bycie zdalnym webmasterem dla pewnej instytucji. tak sie sklada ze tylko ja jestem dobrze zaznajomiony w tym, bo pracowalem w tej firmie przez rok, ale teraz odszedlem i zarzad zaproponowal mi dalsze podobne stanowisko ale zdalne czyli z domu. To nie jest zwykle webmasterstwo, to jest obsluga sporego i dosc zawiklanego systemu i tylko ja narazie go znam. Dotychczas - tyle ze na miejscu i dodatkowe zelecnia dostawalem 2000 ne...
    • Witam, pracuję w Centrali znanego Banku,jestem młoda, nie głupia itd. Jak czytam poszczególne wpisy zwłaszcza te ile kto zarabia to coś mnie trafia. Mnie zazwyczaj nie starcza do końca miesiąca a dodam, że nie szaleję ;-( Co zrobić aby dorobić i żyć jak człowiek???????????????????????? Ps. Dodam, że nie interesują mnie badania rynkowe, klikanie w banery i wyjazd za granicę ;-*
    • chcę napisać do kilku firm aplikacje na programy praktyk. Jak płacą praktykantom duże koncerny?? Nie wiem gdzie warto napisać;) Wielkie dzieki i pozdro dla wszystkich studiujacych marketing!:)
    • Jestem współpracownikiem firmy A@ zajmującej się m. in. reklamą w szkołach. Od 2-3 lat ta agencja reklamowa nie wywiąuje się ze swoich płatności dla szkół, od roku również ma OGROMNE problemy z terminową płatnością dla mnie czyli koordynatora. Telefony w firmie milczą, na telefony niky nie odpowiada. Co mam robić? Proszę o rady. Aga
    • Właśnie się przenieśliśmy. Mamy zamiar kupić mieszkanie. Żadnych kredytów. Ile Waszym zdaniem potrzeba dwom osobom na utrzymanie się w Wawie? Mieszkanie - okolo 50m na Pradze - ale nie wiem, ile czynsz wyniesie :/ ????
    • Cześc, Ile według was możan wyciągnąć na stażu w dużej firmie z branży tytoniowej? Zastanawiam się czy lepiej iśc na staż, czy może popracować gdzies "na lewo" aby więcej wyciągnąć
    • ta "firma" jest mi winna troche kasy, i ciagne ta sprawe od paru miesiecy i zastanawiam sie czy nie szkoda mojego czasu i pieniedzy na telefony do nich. czy komus udalo sie odzyskac swoje pieniadze od SL?
    • Szukam każdej pracy, która ma związek z pisaniem, redagowaniem, korektą tekstów, makietowaniem stron, pisaniem notatek prasowych, komunikatów, uaktualnianiem strony www, działaniami promocyjnymi, kontaktami z prasą, prowadzeniem strony w gazecie, byciem sekretarzem redakcji bądź redaktorem prowadzącym. Do diaska ludzie! Coś na tym rynku pracy jest nie tak! Przez całe studia harowałam w gazecie zamiast tak jak moi znajomi pić piwko po egzaminie i co mam z tego? Nic... tak samo ...
    • Czy to prawda, ze teraz aby znaleść dobra prace przez headhuntera (nawet z renomowanej agencji) nalezy "ulozyc" sie z nim. Czy ktoś wie jaki kwoty sa obowiazujace? Jestem tak zdeterminowany poszukiwaniem ciekawej pracy, ze kto wie... Z gory dziekuję za informacje! Ps. Najzabawniejsze (a moze najtragiczniejsze!) jesy to, ze firmy oddaja im zlecenia z przekonaniem, ze headhunterzy szukaja najlepszych pracowników na rynku... a nie "oferują"swoich protegowanych...
    • Czy ktoś wie, gdzie warszawie można zrobić kurs obsługi kasy fiskalnej? Chodzi mi o firmę, która będzie mogła wystawić mi zaświadczenie o ukończeniu takiego kursu.
    • Sprzedaja karty kredytowe Citibanku. Obiecują świetne place. Ktoś coś wie? Pomożcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się