katastrofa

(11 wyników)
  • Antoni Macierewicz przedstawiając instrukcję użytkowania samolotu Tu-154, powiedział, że jego zespół ds. wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej, będzie chciał wyjaśnić, jak jeden z najsilniejszych samolotów świata mógł utracić skrzydło po uderzeniu w drzewo o grubości 40 cm. xrl.in/636r
  • robinglut napisał: > Moja odpowiedź na pierwsze 15 pytań brzmi: Nie wiem! > > Nie wiem, bo nikt tych pytań nikomu oficjalnie nie zadał i dlatego nikt nie dał > na nie odpowiedzi. A powinny już zostać zadane. Antek Policmajster śpi? > Pospieszalski montuje ekipę aktorów i następny wyciskacz łez? Wszyscy boją się > je zadać. Nawet Rydz. Bo odpowiedź na nie jest prosta, ale kompromitującą > wszystkich, począwszy od Kancelarii Prezydenta, poprzez BBN po ...
  • Powstała takowa, przewodniczącym został Antoś Macierewicz, człowiek o nieposzlakowanym obiektywizmie, od razu stwierdził że celem badań będzie morderstwo, wcześniej strateg tysiąclecia przebąkiwał o poległych śmiercią męczeńską czyli niejako wyznaczył kierunek Antosiowi. To co funkcjonuje w społeczeństwie pod ogólną nazwą "Ląduj dziadu" nie będzie badane i słusznie bo tu nie chodzi o prawdę a o zaszczepienie w świadomości podatnych na teorie spiskowe i ciemnoty, że prezydent tysiąclecia...
  • Dla tych którym Robin Glutują w głowach. Opinia fachowca, zarzuty dla Klicha. Chyba nie ma wątpliwości już, że prezydent mógł zaprosić nawet papieża, ale nie decyduje, kto jak leci. od tego sa spece od bezpieczeńtwa całość tu tiny.pl/htrk6 [...] Gdy Bogdan Klich leciał dwukrotnie do Afganistanu, w niepotrzebną PR-owską podróż, wyleasingował dla siebie Boeinga Rumuńskich Linii Lotniczych za 150 tys. zł. Dodać należy, że za boeingiem leciał wojskowy samolot CASA, który dla Ministra Kl...
  • wiadomosci.onet.pl/2167134,11,tysiace_osob_przed_palacem_zadamy__chcemy_prawdy,item.html Kurcze, Tusk traci w oczach wielu. Ten brak dostatecznej ilości konkretnych informacji o Smoleńsku i ciągłe chwalenie Rosjan zaczyna Polaków wku...ć. Czują się oszukiwani. Są zawiedzeni. A gdzie tacy Rozczarowańcy ostatecznie lądują? Ano w ramionach konkurencji. Rudy powinien rzucić ludowi jakiś większy ochłap, uciszyć go. Inaczej słupki będą coraz niższe, a kawałki "tortu" coraz cieńsze.
  • Byłam wczoraj nad jeziorem Chechło. Nie pierwszy raz, żeby się przekonać że jednak warto, że - jak mówią moi znajomi - jest to najlepsze miejsce na spędzenie upoalnej niedzieli. Tłumy, zero miejsca w cieniu (byłam tuż po 9:00), jedna toaleta toi toi na setki osób, opłata parkingowa 4 zł (ZA CO???). Beznadzieja. Nigdy więcej! Co o tym myślicie? Dlaczego nie ma tam np. normalnych czystych toalet? Tylko 1 raz czekałam w 20-osobowej kolejce. Było strasznie brudno, fuj. Następny ...
  • Leszek Miller ostro ocenia zespół PiS powołany w celu wyjaśnienia przyczyn katastrofy spod smoleńska. Widzi analogię między komisją, a zamachem nazistów w 1933 roku. - Widzę analogię w tym, żeby maksymalnie podpalić atmosferę, wskazać winnego i wyciągnąć z tego korzyści polityczne - uważa były premier. Jego zdaniem PiS żeruje na tragedii i wykorzystuje ją politycznie. - To budzi mój sprzeciw - oświadczył. 2su.de/IV3
  • www.youtube.com/watch?v=0d1pNo01u3k
  • Dzielni radni w obliczu nadchodzących wyborów samorządowych postanowili pokazać, że nagle nie akceptują, nie popierają, są przeciw i niczego nie wiedzieli. W związku z powyższym, dla urozmaicenia zrezygnuję z kandydowania na stanowisko burmistrza i zacznę popierać pana Czecha. Zaczynam bowiem sądzić, że to nie burmistrza trzeba wymienić, a raczej prawie całą miejską radę. 23.
  • Czyli nasi "darmozjady" znów znalazły sobie powód do pauzy.Sejm będzie areną do pytań w sprawie katastrofy która wydarzyła się dwa lata temu.Kiedy nadejdzie czas,gdy w sejmie usiądą dorośli ludzie? www.rmf24.pl/raport-lech-kaczynski-nie-zyje-2/fakty/news-kopacz-zgodzila-sie-na-pytania-po-informacji-ws-katastrofy,nId,637990
  • Milera po roku badań w "kropce nad i" na pytanie czy piloci mogli wylądować na autopilocie mówi: "prawdopodobnie nie " Nie potrafi także odpowiedziec na pytanie kto jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo. Kto powinien niedopuścić do zgrupowania tylu waznych osób w jednym samolocie. to żalosne jak cały ten rzad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się