katastrofa

(12 wyniki)
  • Sporo tego ostatnio, nie da się nie zauważyć. Małe samoloty spadają b. często, wypadki na piknikach zdarzają się bez przerwy. Czy można za to "obwiniać" jakiś konkretny, aktualny aspekt?
  • Zdjecia kraza po internecie juz jakis czas a tu zaden watek sie nie pojawil. Jedna z teorii glosi, ze feralnego lotu wcale nie bylo, tylko, ze pasazerowie zostali porawni, poelniono na nich rytualny mord (powatarzaja to chyba wszystkie gazety za blogiem z ktorego pochodza zdjecia) a potem rozrzucono ciala w miejscu rzekomej katastrofy tak samo jak i czesci samolotu, ktory wcale nie byl tym Tupolewem tylko jakims eksponatem muzealnym. Druga teoria, chyba jeszcze bardziej nieprawdo podobna glos...
  • 20 lat po katastrofie lotniczej w na Kabatach Pan Bogdan, dziś pięćdziesięcioletni parkingowy w Parku Rozrywki "Powsin", dokładnie wie, co robił 9 maja 1987 r. o godz. 11.12. - szedł drogą w miejscowości Jeziornie i stanął jak wryty: - Coś zawyło. Odwracam się, a tam samolot spada nad lasem, jak kosą tnie skrzydłami drzewa, ogon mu dymi - wspomina. Z tamtego dnia pamięta tłum ludzi zmierzający w kierunku słupa dymu. Najpierw popędzili jego sąsiedzi i wszyscy zamieszkujący przy...
  • Chciałbym zapytać, czy z punktu widzenia praktyki astrologicznej ważniejszy jest: a) horoskop pilota ( i jego zachowanie podyktowane wpływami planetarnymi ) - czyli determinizm idący w kierunku behawioralnym, przepraszam za określenie... b) horoskop prezydenta - czyli determinizm idący w kierunku mitologicznym, determinujący tzw. LOS, jak siłę najwyższą, mogącą "znieść" wpływy horoskopu pilota... c) horoskop wydarzenia - czyli coś, co jest wydarzeniem spychającym na dalszy pl...
  • [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ub/lj/kp1o/Qlty7v04VnQmeFZS8B.jpg[/img]
  • Dawno nie było takiej koszmarnej serii... serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2883746.html Obstawiam kon. Saturna z Merkurym i ich kwadraturę do Marsa.
  • Od dłuższego czasu mam Neptuna tranzytującego descendent,jednocześnie jest w opozycji do ascendentu i Słońca które mam na ascendencie..Zawaliłam /chyba ja zawaliłam/związek na który cale życie czekałam.Zachowuje się niby właściwie w danej chwili wg mnie a potem widzę ze gorzej i bardziej głupio ,nie mogłam.Ufam a okazuje się ze nie bylo podwalin żadnych pod zaufanie i tak w kółko ,nie tylko w związku który się w mgle neptunowej rozpłynął,ale i w kontaktach i relacjach w pracy,rodzinie i przy...
  • Rozmiary tragedii będą znane dopiero po zakończeniu akcji ratunkowej. Neptun na desc, czyli asc zamknął krzyż. Ten układ osi zdarza się codziennie, a układ trwa już dość długo. Co w tym przypadku było więc szczególne? Dokładne półsekstyle Świateł i planet wewnętrznych - Słońce/Uran, Księzyc/Pluton, Wenus/Neptun, także Merkury był w 1-stopniowym półsekstylu z Uranem. Zwraca uwagę silna przewaga planet w znakach stałych - katastrofa nastąpiła w wyniku długotrwałych naprężeń i w zasad...
  • Od dłuzszego czasu męczy mnie taki problem - jesli komus nagle wali sie cale zycie, to powinno to chyba byc widoczne w jego kosmogramie? Tymczasem czesto bywa tak, że nie widac tam żadnych strasznych czy niszczących tranzytów. Teraz mysle o tym w związku z historia posłanki Beaty S. Jej data urodzenia / oczywiście bez godziny/ jest dostepna w internecie. Nie ulega watpliwości, że to co sie stalo to dla niej życiowa katastrofa. I czy do tego wystarczy niezbyt ścisły tranzyt...
  • Zajrzałem tu i zdziwiłem się, że nikt nie poruszył wątku licznych katastrof i awarii lotniczych na całym świecie, które mają miejsce od kilku dni. Ewidentnie Uran jest w to w jakiś sposób zamieszany. Swojego czasu zagadnienie lotnictwa poruszał na swoim blogu Piotr Piotrowski. Otwieram dyskusję.
  • Roswell(4)

Znalezione w serwisie Interii: Doniesienia mówiące o tym, że w Roswell w Nowym Meksyku rozbił się statek kosmiczny obcych były prawdziwe. Tak - jak podaje "Fox News" - brzmi oficjalne oświadczenie porucznika Waltera Hauta - świadka wydarzeń z 1947 roku, które obiegły cały świat. To porucznik Haut był autorem obu słynnych notatek prasowych, w których armia USA najpierw (8 lipca) przyznaje, że "weszła w posiadanie latającego spodka", który spadł na farmę w miejscowości Roswell w Now...
  • uran jest w znaku ryb ,to dobra płaszczyzna dla astrologii,intuicji? Od pewnego czasu,odkryłam Annę Jantar, nie żebym sie zachłystnęła,raczej była potrzeba Jej,potrzeba tych słow ,i balsamicznego głosu.Nawet nie mam swojej płyty ,,2 tygodnie temu kupiłam oddałam mej duchowej siostrze,bo wiem ,że Ona ją kocha. wiec nie wiem dlaczego DZIŚ ,dlaczego Anna Jantar, dlaczego potrzeba słuchania Jej,dlaczego,,pomyslałam wydarzyło sie w Jej życiu tak jak się wydarzyło... i przyniosła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się