Forum Gospodarka Fundusze Unijne
ZMIEŃ
      kierunek

kierunek

(3 wyniki)
    • Witam i proszę o pomoc. Zastanawiam się nad rozpoczęciem studiów podyplomowych z zakresu zarządzania projektami UE i chciałabym się dowiedzieć, czy wogóle opłaca się robić studia z tej tematyki. Dodam, że nie mam doświadczenia zawodowego w tej branży, ale myślę nad wyspecjalizowaniem się w pisaniu projektów unijnych. Proszę osoby które studiują lub studiowały na takim kierunku o informacje.
    • Witam, i zwracam się z pytaniem: Szkoła Wyższa- z którego Programu może skorzystać chcąc pozyskać dofinansowanie na utworzenie nowego kierunku. Z założeniem, że szkoła byłaby projektodawcą. Podpowiedzcie. Pozdrawiam.
    • Witam wszystkich. Chcę poruszyć kwestię dobrych (czyli nie na zasadzie wkuwamy teorię, płacimy kasę i dostajemy papierek) studiów podyplomowych. Dodam, że pracuję w urzędzie i zajmuję się sprawami pozyskiwania FS. Tak więc, najbardziej interesowały by mnie studia z zakresu funduszy strukturalnych (chociaż mam tu wątpliwości, co mogą mnie nauczyć na takich studiach, gdy wszystko i tak trzeba na bieżąco śledzić i samemu dużo czytać). W grę wchodziłyby także studia z zakresu rozwoju ...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się