redchili 23.10.06, 23:14 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cota Re: Pełny PayPal w Polsce 25.10.06, 14:58 wiem mniej więcej jak działa paypal, ale możecie mit o przybliżyc? jeslibym chciała sprzedać coś na ebay to w jaki sposób? Odpowiedz Link
piotr_izydorek Re: Pełny PayPal w Polsce 17.11.06, 17:03 Musisz sie zarejestrowac w Paypal, podac swoje konto bankowe i karte kredytowa/ debetowa. Wystawiasz aukcje z platnosciami Paypal. Klient kupuje (tez musi byc zarejestrowany w PP) i dokonuje odrazu platnosci, zatwierdzajac pobranie pieniedzy z konta lub karty. Jesli z karty, to transfer nastepuje natychmiastowo i w kilka chwil po zakonczeniu transakcji mozesz wyslac produkt. Kasa wplywa na Twoje konto w Paypal i mozesz ja przelac na swoje konto bankowe. To chyba w skrocie tyle. Pisalem na podstawie doswiadczen z eBay i Paypal w Anglii, ale podejrzewam, ze u nas bedzie bardzo podobnie, jesli nie, to prosze mnie poprawic. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zero925 Re: Pełny PayPal w Polsce 20.11.06, 08:09 polecam również system Allpay, dziala bez zarzutu. pobierają 2,5% opłaty od pobieranej z karty kwoty. www.AllPay.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link
hero666 Re: Pełny PayPal w Polsce 03.09.07, 11:55 Od niedawna dostępny jest na stronie PayPala'a moduł dla sklepów osCommercowych. Można go pobrać ze strony www.paypal.pl/modul-oscommerce Ogólnie to świetne rozwiązanie dla ludzi korzystających z OSC. Odpowiedz Link