Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      kolejne

kolejne

(20 wyników)
    • Zamieszczam kilka linków. To przechodzi ludzkie pojęcie, jak można dopuścić do takiej sytuacji? interwencja.interia.pl/news?inf=1029934] miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,4775407.html]] www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102118] po prostu koszmar :twisted:
    • Tym razem dziecko moje osobiste, pies wypożyczony ;) images40.fotosik.pl/134/ec757d8242087ea4.jpg images40.fotosik.pl/134/e4ae21ca2b5a4caa.jpg
    • Kolejne dziecko zagryzione przez psa ------------------------------------------------------------------------------ -- Znowu tragedia z udziałem dziecka i agresywnego psa. 5-letnia dziewczynka zmarła po pogryzieniu przez wilczura sąsiadów. Do zdarzenia doszło w miejscowości Sarbinów w województwie zachodniopomorskim. ------------------------------------------------------------------------------ -- Jak powiedziała BBC Anna Lewandowska-Kasprzycka z tamtejszej policji z...
    • Dzwonili ze schroniska ze ktos chce kotke perską oddac, przeciez ona jest taka delikatna ze umrze w tydzien... I co mam zrobic, zabieram;/ To juz trzeci zdobyczny;/ Ludzie mają nierówno pod sufitem. Jak spytałam dlaczego chcą ją wyrzucic baba odpowiedziała ze juz sobie z nią rady nie daje bo kotka-uwaga!!!- nie chce sie bawic z dziecmi (4 i 7 lat)...
    • Zastanawiam, czy cos robie zle, ze moje zwierzaki tak zle koncza. Pierwszy chomik zyl 2 lata, ale ok 2 tygodni byl bardo slaby, pod koniec prawie nie jadl, to chyba bylo ze starosci. Drugi zyl poltorej roku. Zachorowal i po 2 dniach zdechl (2 msc temu). Obecny jest w fatalnym stanie. Jest bardzo nerwowy, potrafi mu cos strzelic i wyskakuje jak z procy, przedwczoraj jak otwieralam klatke po prostu wyskoczyl (z pol metra?) na posadzke. Wczoraj wieczorem mial zakrwawione oczko i ni...
    • Nie chcę pytac po raz kolejny "jak długo jeszcze w takiej skali..?", bo wiem że długo. Chcę zapytac o poziom intelektualny właścicieli psów - przedstawiam jeden z licznych "kwiatków" w komentarzach do kolejnego wypadku pogryzienia dziecka, dzisiejszego wypadku. Zgroza, po prostu wieje zgrozą.. Co robić z takimi typami? Zabierac im te psy? Jestem naprawdę bezsilny.. Ludzie, trzymajcie mnie..!!!!! Ja się chyba wyniosę w końcu z tego kraju. Żyjemy w kraju debili >>> Ps...
    • prosze: oto pomysl na rodzinke yorkow (jeden ma wady genetyczne - tak pisze autorka watku w jednym z ostatnich postow); a jednak za poltora roku stworza szczesliwa rodzinke.... rozumiem, ze beda sie rozmnazac, bo po co w innym przypadku nazywac zwiazek dwoch yorkow rodzinka? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=34537316&a=34537316
    • dzialdowo.wm.pl/?main=17&c=139,3,8437,,4708#
    • Witajcie, Moja 1,5 roczna goldenka ma IV fazę chłoniaka złośliwego, zdecydowaliśmy się nie poddawać jej agresywnej chemioterapii i wiem, że najpóźniej za kilka tygodni będę musiała wysłać ją do psiego nieba :( Mam jeszcze jedną goldenkę, kilka miesięcy młodszą, bardzo silnie związaną z tą starszą, chorą. Wiedząc, że starszą sunię czeka uśpienie, wzięliśmy parę dni temu szczeniaczka, aby młodsza sunia trochę lżej zniosła rozstanie. Niestety nie akceptuje go, jest obrażona i boję s...
    • Mam taki problem. Otóż mój ( tym razem 11 miesięczny ) owczarek belgijski o wadze 27 kg - od 5 dni praktycznie nic nie je, co dokładnie oznacza , że przez cały dzień ( głównie na spacerze gdy podbiegają inne psy )zje może wszystkiego (tj.kabanos koński ,kiełbaska drobiowa itp) około szklanki(uwaga- przez cały dzień ) Zawsze mało jadł ,a teraz to już zgroza.10 maja pozwoliłem sobie sam go odrobaczyć " drontalem , choć wcześniej zażywał pratel . I nic- nadal nie je .Pobiegłem do ...
    • Szukam miejsca dla kotki czarnej, starszej, Kraków lub bliskie okolice. Za około miesiąc, będzie wysterylizowana, zaszczepiona.
    • >> 5.6.Szczecin (PAP) - W stanie ciężkim trafił do Szpitala Klinicznego w Szczecinie dwuletni chłopiec z miejscowości Parnowo koło Biesiekierza w Zachodniopomorskiem, którego pogryzł w czwartek pies Chłopiec ma m.in. obrażenia głowy. Jak powiedział PAP rzecznik prasowy Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie Krzysztof Targoński, dziecko pogryzł podczas zabawy na przydomowym podwórku pies, który należy do jego rodziny Według wstępnych ustaleń policji, pies jest mieszańc...
    • Moja kotka wciąż karmi choć coraz rzadziej(kotki mają 7 tydzien. Za jaki czas kotka może dostać ruję/czy jak karmi jest to mozliwe?
    • Kazdy kto mial okazje przeczytac deklaracje ALF zanim przestal dzialac link www.dw.most.org.pl/ mogl stwierdzic, ze to zapewne najlepiej wywazona i konsekwentna logicznie deklaracja W IMIENIU ZWIERZAT, z jaka sie mozna bylo spotkac. A obecnie (przynajmniej tych bardziej poprawnych politycznie) mozna spotkac coraz wiecej: www.animalliberationfront.com/Philosophy/Philosophy-index.htm Jej waga i waga ALFa byla i jest niezaprzeczalna. Swiat sie zmienia. Zaden przedstawiciel gatunk...
    • Mam 6 misesieczna suke sznaucera miniature ktora pomimo juz swoich 6 miesiecy nadal sika w domu. Na dworzu zalatwia sie bardzo ladnie. Jest wyprowadzana regularnie a pomimo to nadal sie zalatwia.Dzis wyszlam z nia o 6 na spacer a potem po 7 rano zsiusiala sie w domu. Pije normalnie , nie dostaje warzyw moczopednych. Nie wiem juz co robic. Probowalam roznych metod i nic... NIe ma juz sily. A kolejny problem to jej wstawanie.Nie wazne kiedy sie polozy, zawsze wstaje po 5 rano no cz...
    • kocurek(rok)ma zapalenie ukladu moczowego i sika gdzie popadnie, czesto na czerwono. antybiotyk wstrzykniety przez weta zadzialal tylko na kilka dni, od wczoraj znowu jest tak samo.. wiec jak z tym furaginem??
    • Mam 10-letnia kotkę. W ubieglym roku była sterylizowana,musieliśmy, bo szalała co miesiąc i sisiała wszędzie. Nigdy nie miala kociąt. Kilka miesięcy po operacji pojaiwł sie guz w sutce, wilekości groszka. Ten sam lekarz usunął dwa guzy, drugi znalazł sie pod spodem. Minęlo kilka miesięcy, kotka ma znowu kolejnego guza. Mam dylemat, czy kroic ja znowu i męczyć , czy po prostu nie ruszać juz tego i czekać na jakiś koniec za jakiś czas. To byłaby już trzecia operacja w krótkim ...
    • Kupilkam wczoraj z moja podopieczna swinke morska (samca dla jej samiczki, ktora kupila 2 miesiace temu). Ta starsza miala kilka miesiecy, nowa jest malutka, ma jakis miesiac (chociaz szczerze mowiac to w ogole sie na tym nie znam). Wczoraj wpuscilysmy mloda do klatki (ok. 20 wieczorem) i dzisiaj wczesnie rano wyjelam ta wieksza martwa. Czy ta nowa mogla miec jakas chorobe i zarazila starsza, albo czy to po prostu zbieg okolicznosci? Przed chwila kupilysmy kolejna swinke i nie chc...
    • Moja półroczna kotka miała już chyba ok sześciu rujek. średnio ma je co dwa tygodnie, przynajmniej ostatnią dostała 30 kwietnia (trwała ok 5 dni) a kolejną 15 maja (trwała 3 dni). Szkoda mi ją sterylizować w tak młodym wieku. Ale szkoda żeby się tak w kółko męczyła. Jest dość drobna w porównaniu z siostrą (ta miala ruję dopiero raz). Jak mogą zaszkodzić takie częste ruje kotce? czy sterylizacja jest konieczna? podawanie hormonów nie wchodzi w grę. Dzieki za pomoc aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się