-
Czekam na to wydarzenie juz od 8.00.
Umylem zeby, uczesalem wlosy, jeszcze raz umylem zeby, przejrzalem sie w lustrze.Zeby nie blyszczaly odpowiednio, wiec je umylem trzeci, potem czwarty raz.
Wczoraj kupilem popkorn, tania cole i chusteczki do wycierania potu z twarzy.
Przed wypiciem pierwszego lyka coli trzeba sprawdzic biel zebow. nie jestem zadowolony.wiec zaraz umyje je jeszcze raz.
Do wystapienia zostalo jeszcze dwie i pol godziny. Musze sie uzbroic w cierpliwosc i zajac wygodnie mi...
-
W wojnie w Iraku zginęło, według danych oficjalnych, prawie 4,5 tys. żołnierzy USA i ponad[b] 100 tys. Irakijczyków.[/b]
Więcej... wyborcza.pl/1,75477,10820591,Obama_oglosil_koniec_amerykanskiej_obecnosci_wojskowej.html#ixzz1gaVziHc8
-
red.Janke coś z tym Kaczyńskim ma.
i jak nuda ?
-
Arcybiskup Flacha przykład daje z góry...
-
Warto zwrócić uwagę na jeszcze jedną rzecz: efekt sportowy. Polska liga jak nigdy, może popłynąć frekwencyjnie na fali Euro. Wystarczą nawet stare, zużyte pomysły, jak np. zainwestowanie w zespół i sprowadzenie jakiejś dawnej, wyblakłej gwiazdy typu np. Lluboja w Legii. Tak, aby była gwarancja podniesienia się poziomu, choćby minimalna. Tymczasem wydaje się, że nikomu nie jest to w głowie, i ta podniesiona w pierwszych kolejkach frekwencja, nie zostanie - boję się - wykorzystana.
-
Wciórności!
-
Dziękujemy za wspaniałą grę. Nic się nie stało. *Chłopaki nie płaczą*.
Panowie Piłkarze! Graliście doskonale. Już dawno Polska nie miała takiej dobrej Drużyny.
Jeszcze raz Wam dziękuję!
-
Jak nie mama sprawy w hazardzie,to ja sie pytam za co siedzial Lew Rywin
-
Może więc nastał też czas na rozwiązanie prokuratorsko-profesorskiego gremium do cenzurowania historii i zwolnienie historyków rewizorów z IPN?
-
Portal ukrył ten tekst, nikt nie skomentował.
-
Ku przestrodze:SRKTE, juz mamy, ale takrodzil sie FASZYZM i STALINIZM.
-
Trudno mi jakoś uwierzyć w tezę o końcu mody na ZSRR, kiedy mam okazję widzieć
reakcję młodej publiczności w czasie koncertów na piosenkę
"Я рожден в Советском Союзе".
www.youtube.com/watch?v=SI6iKqvM3iI
-
A czy PiS i Al Kaida to nie to samo ??????
-
"Wojna rozpoczęta w Bull Run w stanie Wirginia 21 lipca 1861 r. zakończyła się
147 lat później w urnie wyborczej tego stanu."
Jeszcze się nie zakończyła, ale może być początkiem końca. Zakończy się wtedy,
gdy kolor skóry stanie się tylko cechą urody, podobnie jak kolor oczu, wzrost
czy kolor włosów i przestaniemy się w imię poprawności politycznej peszyć
mówiąc o typie rasowym. Powiemy więc murzyn, latynos, hindus, żyd (świadomie z
małej litery)...
-
oglądałem oglądałem na rosija24, bardzo ładna parada z lekkimi ciarkami w plecach jak żołnierze krzyczeli "urraaaa"
a hymn rosyjski ma bardzo ładną melodię, wogóle zresztą rosjanie mają ładne melodie frontowe które grała orkiestra
i składam szczere cześć ich pamięci dla wszystkich żołnierzy Wojska Polskiego i dawniej żołnierzy radzieckich i partyzantów którzy walczyli by pogonić z Polski Hitlera bo wiele można powiedzieć ale porównywanie okupacji niemieckiej z PRL jest ciekawe tylko dl...
-
Sukces ma wielu ojców, przeważnie takich, co nic z tym sukcesem nie mieli wspólnego. Tak i w tym przypadku. Angole w 1938roku gdyby rozszyfrowali Enigme nie traciliby tyle okrętów w czasie działań wojennych.
-
Queen to Freddie, nikt go nie zastąpi.
Oczywiście, że Show Must Go On!
Zespół powinien występować, ale - pod inną nazwą.
-
PSL to najbardziej koniunkturalna partia, z każdym może. Słowa Piłsudskiego do
Szeptyckiego z 28 czerwca 1923 cisną się na usta......
-
Tusk to tragedia - szczerze mówiąc atmosfera wokół Polski się zagęszcza ... bezpieczeństwo energetyczne, zmiana sytuacji geopolitycznej ... kryzys gospodarczy ... Tusk nic nie robi ... ja go nie chcę mieć u sterów państwa gdyż taki populista jest niezwykle szkodliwy ... tak dokładnie Tusk to populista ... i nic tego nie zmienii ... można nazywac go aideologiem lecz to tylko omijanie słowa populizm...
-
Człowieku, u ciebie to rządzi wtórny analfabetyzm.
"wciórności" przez ó zamknięte.. kolejny dziennikarski aspirant, bosz.. :/