-
sedno sprawy: 9 Mieczy
tak będzie: 3 Miecze
tak nie będzie: 5 Mieczy
rada: 10 Mieczy
ostateczny rezultat: Q pucharów
Nieźle, co? Już nie mogę się doczekać tych łez, rozczarowań, bezsennych nocy, tego poczucia beznadziei. Z drugiej strony, te karty mówią jakoś tak, że sama sobie zgotuję ten los, nikt w tym paluchów maczać nie będzie, nie oszuka. Rada- pizgnąć wszystko w cholerę, nie myśleć, nie analizować. Po prostu zakończyć i już. Tylko ta pucharowa na końcu. Ona nie jest sama, prawda...
-
Od 19 lat jestem żoną mamy 2 dzieci (duże nawet bardzo duże) Zapytałam kart o moje małżeństwo do końca 2012 r
Karty Decameron
Rozkład: zakręt życiowy
z przełożenia 6 mieczy, siła, Q buław - już coś zmieniłam inaczej wszystko postrzegam nabrałam siły takiej dla siebie i wyszłam z roli miękkiej Q kielichów.
[b]Teraźniejszość: Q mieczy, eremita[/b] - Zmieniłam taktykę, robię co muszę, wymagam od niego co jest niezbędne, nie szarpię się, nie denerwuję, nie próbuje go zmienić, nie reaguj...
-
Ja z kolei testuję ostatnio rozkłady w stylu "wolnoamerykanki" :) czyli tasuję karty, przekładam i zakładam, że "trzymam w ręku swoją przyszłość". I interpretuję na zasadzie historyjki a nie chronologicznie. Jak dopytuję to też po kolei z talii. I jeszcze szukam odniesienia do czasu wydarzeń. Dawno sobie nic nie rozkładałam.
Rozłożyłam na życie osobiste, uczuciowe do końca roku - co się wydarzy?
Kolejno: [b]As Buław, 6 kielichów, (-) Król Buław, Rycerz Monet, Paź Kielichów [/b] (do Pazia ...
-
Czy w poniedziałek pan skończy remont?
sedno - 10 kielichów
tak nie będzie - 6 mieczy
tak będzie - as mieczy
wynik/podsumowanie - 4 denary
w czwórce denarów chyba bierze kasę, ale as mieczy?
czy as kończy?
dociągnęłam 7 buław i wisielca
nie wygląda to dobrze
chyba, że on skończy swoją robotę, a ja muszę się uporać ze swoją resztą - będzie problem z meblami
-
Kiedyś kładłam koleżance karty i wyszedł świat, jako, że przy nim było 5
pucharów i 9 mieczy - interpretacja nasunęła mi się sama. I tu moje pytanie
jakie karty, jakie układy kary oznaczają koniec? 3 miecze, 10 mieczy, 5
pucharów, wieża - to akurat jasne. A co myślicie o karcie świat ale w
sąsiedztwie kart nautralnych? Albo księżycu? Czy może zwiastować rozstanie,
czy tylko ujawnienie jakiś zatajonych, ukrytych spraw, nieszczerość?
-
Dalsze perspektywy:
[b]6 Mieczy, Rycerz Mieczy, Głupiec[/b]
i znów mam zagwozdkę :P Obie mieczowe do kądś zmierzają. To nowe perspektywy, inny świat, Rycerz nawet pędzi, rozkręca się a po nim Głupec ??????
Dokąd ta droga zmierza wg was? Do nikąd bo te działania są bez sensu czy po "wprawieniu się" jest szansa na dobry start?
-
wkurzylam sie dzisiaj,ze nie mieszkam obecnie z mezem(ale to nie on ta zlosc u mnie spowodowal,tylko ktos inny,ale w zwiazku z ta sytuacja) i napisalam mu sms-y,ze to juz koniec,rozwod,ze chce sobie ulozyc zycie na nowo. co bedzie dalej? blagam o wrozbe
-
Pytanie: kiedy w końcu będzie jakiś seksik :)
Odpowiedź: Rycerz Buław, Król Pucharów, Król Mieczy - chyba dość prędko ;)
Ojej wyszło tylko różnych postaci - chyba to nie będzie jakiś trójkącik? ;) Naprawdę nie wiem jak odczytywać taki układ kart - widzę go trojako:
1. ryc. buł wskazuje na szybkie działanie, że niebawem pojawi się okoliczność sprzyjająca ku flirtowi. Na mojej drodze aktualnie (na pozycji teraźniejszości) pojawi się król puch. i jego rywal król miecz. Obaj będą chętni do "t...
-
nie potrafię sobie poradzić, wróżę sobie ale wychodzą mi sprzeczne informacje.
Jestem załamana tym wszystkim.
Czy ktoś mógłby wylosować za mnie kartę/karty i ocenić realnie, bez emocji czy
on naprawdę chce zamknąć ten związek, czy bierze mnie na przetrzymanie,czy już
żadnych uczuć do mnie nie ma.
Bardzo serdecznie proszę. Będę wdzięczna za każdą informację.
-
Pytanie: Jak się potączą wydarzenia w tej znajomości do końca roku?
Przeszłość: Sprawiedliwość
Teraźniejszość: Słońce
Przyszłość: Świat
Na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że znaczenie kart jest coraz cieplejsze. Sprawiedliwość jako chłodna ocena sytuacji, Słońce- jako ocielenie stosunków, ale Świat...hmm...jakieś osiągnięcie celu, spełnienie:)
A co Wy myślicie?
-
Pytanie dotyczy kolegi: czy to już koniec naszej znajomości (która ostatnio podupada)
Odpowiedź: Cesarz, Cesarzowa, 6 Mieczy, Rycerz Buław - chyba niestety tak ... :(
Oboje chyba jesteśmy zbyt dumni i bierni (jak to cesarzowie) więc najprawdopodobniej będziemy żyli osobno (6 Mieczy) i każde pójdzie sobie w swoją stronę. Jednak jako ostateczny wynik (pozycja przyszłości) wypadł Rycerz Buław więc już kompletnie zgłupiałam bo Ryc. buł to kontakt, akcja ... A jak sądzą osoby bardziej doświadczo...
-
niestety mezczyzna nie jest gotowy jeszcze i mi dal kosza, ale z klasa. Robie parnerski zeby zobaczyc czy to koniec znajomosci czy mam czekac az dojdzie ze soba do ladu po rozstaniu
co on wnosi walet monet - wniosl troche oczarowania mna, poczulam sie fajna babka
co ma w glowie rycerz monet - chce byc lojalny bardzo dlatego odpuszcza, to dobry znak
co ma w sercu 8 mieczy - jest poraniony, zniewolony przez poprzednia relacje, zmeczony
co na zewnatrz ksiezyc - no coz, rezygnuje ze mnie,...
-
Jeżeli ktoś mialby ochotę postawić karty to byłabym bardzo
wdzięczna.Problem polega na tym ,że mój mąż często zmienia prace i w
żadnej nie jest mu dobrze.Obecnie już dłuższy czas nie
pracuje.Chciałabym wiedzieć, czy mam mieć jeszcze nadzieje,że coś
się odmieni. Mąż wodnik numerologicznie {11} 2.Tak nieśmiało
uśmiecham się do romanticci.Pozdrawiam
-
dostałam wypowiedzenie przed chwilą.
31 maja ostatni dzień w tej firmie
-
Zrobiłam rozkład z poradnika tarocisty,mam mieszane uczucia i
obawiam się że będę miała problemy z uzyskaniem godziwej ceny.Sprawa
jest w sądzie, aby uzyskać zgodę na sprzedaż,bo jest jeszcze 2
współwłaścicieli/dzieci/;
CO mi pomoże w sprzedaży- Sąd
w jakiej sytuacji jest klient - Wieża
co może się mu nie podobać?/ kupcowi? /- 2 mieczy
co skusi kienta- As monet
jakie klient ma zamiary- Moc, czy opłaci się negocjować cenę-10
mieczy; rada- 2 pucharów; finał transakcji- 9 pucharó...
-
Nie znam sytuacji nie śledziłam postawiłam karty na tamtą znajomość + karty rady
[b]Z przełożenia as mieczy, Q monet i 5 kielichów[/b] - nastąpiło ostre cięcie z winy kobiety i jest poczucie straty oraz to że chciałabyś to naprawić lub wyjaśnić
[b]sprawa paź monet[/b] - młody chłopak
[b]to od tego doprowadziło - 3 monet[/b] - chyba swojego faceta wystawiłaś na próbę której nie przeszedł Mam takie wrażenie że zrobiłaś trochę z igły widły i przyjacielskie stosunki padły
[b]to wiesz - 10 ...
-
facet miał wybór podobno ciężki, miał wybrać między mną a "nią". Oczywiście nie wiedziałam,
że ktoś się koło niego kręci dopóki do niego nie zagadałam i tak jak wcześniej był we mnie
wpatrzony jak w obrazek tak teraz zauważyłam, że jego entuzjazm znacznie się zmniejszył...
postawiłam karty i o masz ci los, zjawiła się jakaś i namieszała mu w głowie. Stwierdziłam
no cóż jest mi przykro, mam pecha i odchodzę w takim sensie, że odeszłam tylko z jego oczu
ustawiłam sobie godziny tak żeby go ...
-
Myślałam nad tym rozkładem od wczoraj i jeszcze nadal bym myślała, ale stwierdziłam, że raz kozie śmierć i trzeba wkleić.
Mówię z góry, że moja interpretacja opiera się bardziej o intuicję, bo te karty proste nie są. No i mam dwie wersje. Napiszę zaraz obie - najpierw wklejam karty. Aha, zdjęcie kart poniżej.
Spotkanie 17sadowy z osobą X w dniach 9-10 sierpień.
1. sygnifikator 17sadowy na tym spotkaniu - 3 kijów
2. sygnifikator osoby X na spotkaniu - 7 monet
3. jak potoczy się spotka...
-
witam ponownie ; )
Na wstępie pragnę podziękować wszystkim tym, którzy mi doradzali, a w szczególności indi12, która podpowiedziała co robić, ja się oczywiście posłuchałem. Kupiłem duży bukiet pięknych kwiatów. Przeprowadziliśmy rozmowę, na początku nic z tego nie wynikało, ona nie chciała dać mi szansy, ale liczy się koniec, czyli to co powiedziała na koniec spotkania, że zastanowi sie nad moimi prośbami.
Tak więc postawiłem kilka pytań moim kartą.
1. Co omnie myśli po dzisiejszym spot...
-
witam, czy mialby ktos ochote rozlozyc mi karty na zycie uczuciowe w najblizszych miesiacach?