Forum Kultura Książki ESD
ZMIEŃ
      konkursy

konkursy

(8 wyników)
    • Przygotowuję konkurs z Jeżycjady w gimnazjum. Musi mieć jakiś chwytliwy tytuł;)) Może forumowicze podsuną niebanalną nazwę?
    • Mam do Was pytanie: czy na forum chcielibyście, żeby zamieszczane były konkursy(nie tylko jezycjadowe)? Ostatnio mam jakąś konkursową "manie" i ciagle wyszukuje konkursy;) Piszcie co o tym sądzicie:)
    • wladyslaw.edu.pl/info/konkurs.php :)
    • Uprzejmie donoszę, że 34. konkurs biblionetkowy z cyklu "co nam zoostaje w głowach" jest wybitnie monotematyczny, bo poświęcony tylko Jeżycjadzie. Nagrodą jest oczywiście chwała w statystyce :) www.biblionetka.pl/art.asp?kom=tak&oid=-1&aid=46285
    • wladyslaw.edu.pl/info/konkurs.php Jesli juz byl na forum o tym watek, prosze wykasowac :>
    • literatury dziecięcej - info ze strony p. MM. Widzieliście? Słyszeliście?
    • Pod hasłem "Dlaczego szkola jest zła, a będzie jeszcze gorsza???" Ogłaszam konkurs - jakiego slowa NIE WOLNO uzywać w podrecznikach do historii, ponieważ metodycy się na to nie zgadzają?
    • wybierzmy najpiękniejsze imię spośród okładkowych bohaterek Jezycjady:))) można oddać dwa głosy:) 1.Celestyna 2.Aniela 3.Gabriela 4.Ida 5.Janina 6.Beata 7.Elżbieta 8.Patrycja 9.Aurelia-1 głos 10.Natalia 11.Anabella 12.Róża-1 głos 13.Laura 14.Melania 15.Stanisława 16.Hildegarda głosuję na Aurelię,Orelkę:)odkryłam to imie właśnie dzięki Jeżycjadzie i Różę- brzmi tak elegancko:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się