konkursy

(10 wyników)
  • Ogłaszam zagadkę. Kilka dni temu pojawił się samotny jeździec, Krzyżowiec Brat Otkin który pod maską próbował dokonać krucjaty. Pod maską Brata Otkina kryje się jeden z matuzalemów tego Forum. Osoba kulturalna, wielokrotnie zabierająca głos na tematy związane ze sztuką, literaturą... Okazuje się jednak że pod maską spolegliwej, jowialnej, ciepłej postaci kryje się jakiś nerwus bluzgający mięsem, mający jedyny słuszny pogląd na to co dobre a co złe. A zatem pytanie konkursowe: KT...
  • Każdy kto przyczyni się do skutecznej reanimacji Forum otrzyma punkty które będzie mógł zamienić na nagrody. Regulamin: 1 punkt - za jeden wpis 2 punkty- za założenie nowego wątku 5 punktów- za założenie wątku który uzyska ponad 50 wpisów. 100 punktow- za prowadzenie wątku "sam z sobą". Minimum miesiąc,trzy wpisy dziennie, trzy różne nicki. 1000 punktow za skuteczne zgromadzenie forumowiczow na real-imprezie jak to drzewiej bywało.Ponoć. Nagrody: 20 punktów- 1 kilogram...
  • Czy naprawdę pioter34 kogoś obraził? Ja uważam że nie. Qubrak powinien sę cieszyc że został NSR (Najstarszym Spamerem Rzeczpospolitej) i maskotką forum. Nie mam z Pioter34 nic wspólnego ale jestem za tym aby ironia i satyra czasem były barometrem. Widocznie tak chłopak nas widzi. KREMIK RZADZI< KREMIK KADZI KREMIK NIGDY WAS NIE ZDRADZI No nie wierzę, usuneliście konkurs:))))))
  • Słuchajcie, chciałbym podzielić się z wami moją radością. Założyłem wczoraj akwarium.Jak te rybki pluskają, jak zajadają rureczniki!? Jak popukam paluszkiem w szybkę to podpływają i roskosznie machają płetwami jak skrzydełkami. Mam parę mieczyków, molinezję, skalara, kirysa i glonojada... Kłopot mój polega na tym że nie mogę się zdecydować na imiona dla moich pociech. Ogłaszam więc konkurs. Imiona powinny nawiązywać do naszej pasji, Rosji i jej kultury. Dla zwycięzców nagrody....
  • ruslink.pl/aktualnosci/artykul,891 może ktoś wygra :)
  • Pytanie: z czego ucieszą się młodzi Rosjanie? Jadę w piątek i mam kłopot. Nagrodę można sobie wybrać. Odpowiedzi można udzielać do 17.30 23.07. Z góry dziękuję
  • Jest możliwość wygrania 1 podwójnego bileta na koncert 5'nizzy w Warszawie. Konkurs się odbywa na stronce www.kabaty.pl- kabaty.pl/? aSF=konkursy&zak=7 (patrz na samym dole). Zapraszam do brania udziału w konkursie! Nataszka
  • konkurs(58)

кто придумает самое красивое название книжного магазина (с русскими книгами) по-по...
  • Polska wikipedia podaje, że to jeden z największych talentów XX-wiecznej pianistyki. Rosyjskiej wersji hasła w wikipedii brak. Życie Sułtanowa było dość podobne do Karaczencowa - po kilku udarach mózgu został sparaliżowany i potem musiał się jeszcze raz uczyć grać. Bardzo pomagała mu i opiekowała się nim jego żona. Zmarł w 2005 roku w wieku 35 lat. W Rosji był niedoceniony, nie podobał się jego nowatorski styl gry. Uważano go za zdrajce, podobnie jak Barysznikowa, który uciekł ze s...
  • Wlasciwie nie ma tu interesujacych sie te dziedzina sztuki. Moze ona nie jest zbawna, moze po-prostu zbyt nieruchoma. Trafil mi sie ciekawy atrykol o nieruchomosci obrazow, jak rowniez o niebezpieczenstwach ich poruszania, o tak zwanych dobrach kulturowych. lenta.ru/articles/2005/12/30/museums/ "...Рынок современного актуальног...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się