Forum Sport Siatkówka
ZMIEŃ
      kontuzje

kontuzje

(23 wyniki)
    • Może trener w tej sytuacji poprosi (powoła) Mariusza Wlazłego i skończy się ta nikomu nie potrzebna sytuacja.
    • I dlatego siatkówka w PL rządzi i jeszcze długo rządzić będzie. Bardzo Panom dziękujemy. Co i w jaki sposób mówią nasi piłkarze i trenerzy piłkarscy można z głębokim podziwem czasem usłyszeć.
    • :(( Żeby tylko nie było to nic poważnego !! on to ma pecha do kontuzji... :( Pozdrowienia i szybkiego powrotu do zdrowia !!
    • Co za beznadziejny, nieobiektywny i probełchatowski artykuł... A może coś o pracy sędziego, który wam znów sprezentował ostatni punkt (oprócz kilku innych), bo już mieliście w majtkach pełno??? Żenujący poziom dziennikarzyny...
    • Zibi wracaj do zdrowia!
    • Wydawało się że kontuzje na tych Mistrzostwach będą omijać naszą Reprezentację z daleka. A jednak moje przypuszczenia okazały się złudne. Najpierw, dużo wcześniej z dalszych gier wykluczony został Michał Bąkiewicz, teraz niepewny jest udział powiedzmy sobie szczerze - mózgu naszej drużyny. Należy mieć nadzieję na to że do soboty sytaucja stanie się jasna i Paweł jednak zagra.
    • Trzymaj się Dawid! Kibice z Kielc życzą szybkiego powrotu do zdrowia!
    • Czy czuję się rozczarowany postawą mojej Resovii? Nie. Odkąd trener Travica zaczął opowiadać bajki, że "trenujemy ciężko a forma przyjdzie na play-off", wiedziałem, że jestem traktowany przez trenera jak półdebil, a nie jak kibic, który widział niemal każdy mecz (opuściłem tylko jeden w sezonie 2006/2007) swojego klubu w Rzeszowie i który odrobinę zna się na siatkówce. Dziś postawa Resovii w secie I i II nawet mi się podobała. Po I, przegranym secie wiedziałem, że komplet punktów pojed...
    • gratulacje sebastian! gra we wloszech pokazales ze nalezysz do swiatowej czolowki. oby tak dalej i na koniec zycze ci zeby te wszystkie cholerne kontuzje omijaly Cie z daleka
    • A nie piszecie dlaczego przegrał. Wszystko szło dobrze, aż do momentu gdy Dorota Świeniewicz nie musiała zejść z parkietu. I niestety przez najbliższych miesięcy musi pożegnać się z siatkówką :((
    • Wedlug mnie celem powiniem byc medal w Atenach, inne imprezy licza sie o tyle o ile pozwalaja rozwijac sie naszym siatkarzom. Co do pieniedzy to racja, jestem jak najbadziej za tym zeby reprezentacja zarabiala godziwe pieniadze.
    • Ale czemu Świderskiemu to się musiało trafić? :( Najbardziej chyba wytrwały i poważny zawodnik ostatnich lat. Solidna firma.
    • Final Four pokazał przede wszystkim dwa najsłabsze nazwiska w zespole Skry - absolutnie do wymiany, co potwierdza też przebieg całego sezonu: Falasca i Nawrocki. Falasca kompletnie nie widzi środkowych i jest bardzo łatwy do rozszyfrowania dla rywali - to uwaga do całego sezonu. Generalnie podstawowy rozgrywający to najsłabszy punkt tej drużyny. Ciekawe dlaczego w reprezentacji Hiszpanii gra ze środkowymi genialnie, a w Skrze prawie wogóle. A trener po prostu nie jeden raz p...
    • A gdzie Jan Paprotny?
    • ja trzymam kciuki. a na marginesie mogę dodać, że jak się traktuje sportowców jak gwiazdy to woda sodowa uderza...
    • to nie jest reprezentant polski, tylko byly reprezentant polski. nie wiem czemu gazeta.pl robi z niego megagwiazdora. jakos nie przypominam sobie zeby z podobna atencja odnoszono sie do konczacych sie (reprezentacyjnych) karier papkego, murka, czy szczerbaniuka - graczy z jego poziomu sportowego. wiek albo kontuzja robia swoje i zawodnicy odchodza w odstawke. a o swiderku co jakis czas newsy plyna ze noge odrywa od ziemi, z kibla sam wstaje albo, o zgrozo, wypowiada sie pouczaja...
    • Jak wiadomo siatkarze są już w Italii, dziś tj. wtorek, zagrają mecz o godzinie 20:30... Ciekawe jaki będzie wynik... Moim zdaniem brak Murka i pozostałych kontuzjowanych graczy wpłynie niekorzystnie na losy kadry. Czy przypadkiem te wszystkie, nagłe kontuzje nie są częściowo spowodowane faktem, iż w kadrze brakuje pieniędzy?
    • Oglądam aktualną Euroligę i ich nie ma??? Gdzie oni są...
    • Może teraz "działacze" zrozumieją jakim błędem był pozbycie się Papkiego-zawodnika emocjonalnie związanego z drużyna i Olsztynem .Za "chlebem" udowadnia że jeszcze może grać i to jak!!!!!!!! Ten facet "szaleje" na parkiecie i udowadnia swoje racje.Pa-pa "czwórko" medalowa"-chyba że nastąpi "cud" Tuska?
    • Swiete slowa. Bosek powiedzial krotko: z takim podejsciem, jak nasze "gwiazdy" swiata sie nie zwojuje. I mial racje. Murek, Swiderski i Prygiel sami swiata nie zwojuja. I dlaczego znowu po wyczerpujacym sezonie wszyscy maja pelne sklady a u nas kontuzja na kontuzji..?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się