korporacji

(6 wyników)
  • Czy słyszeliście o przejęciu do korporacji wszystkich klientów z MiŚ na pełnej sprawozdawczości?Doszły mnie takie słuchy,ale nie wiem , czy to nie plotki?
  • Jak u Was wyglądają relację pomiedzy detalem a korporacją? czy macie jakieś spostrzeżenia?
  • Czy na tym forum jest ktoś z korporacji? Co sądzicie o planowanych zmianach , w niektórych regionach prowadzony jest pilotaż w celu skrócenia czasu procesu kredytowego i nowych zasad premiowania.
  • witajcie, jak kształtują się zarobki w korporacji w zalezności od stanowiska, ile ma anality, a ile doradca; jaka jest struktura, system premiowy, a czy plany możliwe do wykonania. Dostała tam propozycję pracy i się zastanawiam. Z góry dzięki pozdrawiam
  • Witam, interesuje mnie praca w Centrum Korporacyjnym na stanowisku Doradcy, bede wdzieczna za informacje na czym polga praca takiego Doradcy w PKO BP, teraz pracuję w BRE Banku i mamochotę na zmianę pracy. Będę wdzięczna za szczegóły.
  • Ryn(7)

Jak smopoczucie po wieściach z Rynu? Czyżby korporaci byli teraz w niełasce, czy to tylko ostatnie tchnienie?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się