Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      korsyka

korsyka

(8 wyników)
    • Marzę o odwiedzeniu tych dwóch wysp. Oferty biur mnie odstraszają - drogo. Mamy samochód, ale jak to sensownie zaplanować? Lubimy ciszę i spokój, piękne, niezaludnione plaże. Na Sardynii takie są na południu, czy to się da połączyć z Korsyką? Stamtąd bliżej na Costa Smeralda, a tam drogo, tłumnie i snobistycznie. A może połączyć Toskanię z Korsyką? Tylko czy w okolicach Bastii są ładne plaże? Chyba też nie. Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniem. Gdzie nocować? Namiot ...
    • Witam, planujemy wakacje na wrzesień, chcemy zjezdzić trochę Włochy a nastepnie odpocząc troche na którejś z wysp. Polecacie bardziej Korsyke czy Sardynię ? Chcemy odpocząc, ale i coś zobaczyć.
    • Korsyka(4)

Czy ktoś z was może podzielić się doświadczeniami? Planuję wyjazd samochodem czerwiec/lipiec
    • Ktore miejsce wybralibyscie na wakacje?Mam ochote na jedno i drugie,ale musze wybrac,bo na dwa nie mam kasy. Pozdrawiam.
    • cześć czy warto jechac na korsykę? Zalezy mi na słońcu, czystej plazy i innych, fajnych miejsc do zwiedzania - niekoniecznie zatłoczonych. Kiedy warto tam jechać. Dojazd we włąsnym zakresie. dzieki za pomoc
    • Mam juz pewien plan ale czekam na propozycje i sugestie. Kiedy najlepiej tam jechać? Czemu sie poswiecic Skąd jechac z Livorno La Spezii czy Nicei? Pozdarwiam Kuba
    • chciałabym wybrać się na ok. tydzień (samolot + wypożyczony samochód lub samohód własny- wszystko jedno) w jakies nieprzeludnione miejsce (najlepiej bezludne:-)), w którym mogłabym dużo, dużo spacerować napawając się pięknem przyrody, najchętniej górskiej. wiem, ze oczekiwania opisałam mało szczegółowo, ale taki charakter one mają:-) dodam, że wyjazd planuję na koniec czerwca.
    • Sardynia(15)

Witam wszystkich. Wybieram sie do Castelsardo pod koniec września. Wynajęliśmy dom z Interhome. Czy ktos tam był? Czy moge liczyc na jakieś rady? Jak najlepiej się tam dostać t.zn skąd najlepiej płynąć promem? z góry dziękuję za odpowiedzi i wasze opinie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się