kowno

(10 wyników)
  • Witam, Poszukuje kwater prywatnych ( wyłącznie ) w Kownie i Pałądze na przełom czerwca i lipca. W necie niestety nic nie ma. Dzięki. Asia
  • Poszukuje na szybko i pilnie niedrogich noclegów w Kownie. Czy ktos ma jakis namiar? Agata
  • Kochani, mieszkam przy granicy z Litwą. A wiadomo, że stąd wszędzie daleko. Wpadłam na pomysł, by skorzystać z lotniska w Wilnie lub Kownie, bo dojazd tam jest krótki. Kiedyś wchodziłam na strone tych lotnisk, ale są po angielsku i litewski, a ja znam polski, rosyjski i niemiecki. Może ktoś zna strony lotnisk w jednym z tych trzech języków. Pozdrawiam Ewa
  • Czy ktoś z Państwa może polecić jakiś niedrogi nocleg w Kownie?
  • Planuję wycieczką 1-dniową (wyjazd z Suwalszczyzny). Myśłałem żeby wdepnąc do Wilna, Trok i Kowna. Wilno jest raczej dobrze opisane ale Kowno już nie. Warto się pchać do Kowna?
  • Bede 5 dni na Litwie. Przylatuje do Kowna. Pewnie 5 dni na Kowno to za duzo. Co zwiedzac jeszcze oprocz Kowna, majac na uwadze limit 5 dni.
  • Szukam kwatery prywatnej w tych trzech miejscowościach - najchętniej w Kłajpedzie lub Pałandze jak macie jakąś sprawdzona to chetnie skorzystam. Wyjeżdżam na Wielkanoc ale nie tylko same święta gdzieś ok tygodnia mie to zajmie. Kwatera dla trzech osób. Gduby ktoś chciał mam dobre namiary na Wilno( i sprawdzone) d
  • Litwa(4)

Drodzy forumowicze poszukuję tanich nocelgów w Wilnie i KOwnie. Czy ktoś z Was pokonywał drogę z Wilna do Kowna autobusem? Jaka jest możeliwośc przemieszczania się między tymi miastami? Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki. Beata
  • Właśnie wrócilismy po kilkudniowej wycieczce samochodem na Litwe. Mamy mieszane odczucia . Litwa jest w Unii ale wg nas jeszcze Unii nie ma dużo na Litwie. Wilno piekne, odnowione zabytki , pełno turystów z całego świata. Widać że Litwini szczycą się Wilnem i trzeba przyznać ze miasto robi wrażenie. Rosa zaniedbana, widać brak opieki konserwatorów. Wcale nie jest takie oczywiste że można porozumiewac sie po polsku.Kilka razy ratowałem sie angielskim lub rosyjskim.Ceny wyższe o około 20% od...
  • Chcialabym odwiedzic na przelomie sierpnia i wrzesnia Pribaltyke. Niestety, wypozyczenie samochodu nie wchodzi w gre ( za slabo jezdze ). Jak tam wyglada komunikacja publiczna ? Da sie przemiescic z miasta do miasta i kraju do kraju pociagiem lub autobusem ? Dzieki za odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się