Dodaj do ulubionych

Apartamenty Palanga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 14:27
Witam, przeszukałam to forum i nie znalazłam podobnego wątku i ogólnie w necie ciężko jest znaleźć konkretne opinie, dlatego może przed sezonem taki wątek się przyda.
Poszukuje namiarów na fajne Apartamenty w Palandze (na dwie rodziny z dziećmi 4 os + 2dzieci - po 3 latka). Może możecie coś polecić: nie za drogo i czysto więcej nic nie trzeba ...:) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwus114 Re: Apartamenty Palanga IP: *.bialystok.vectranet.pl 19.02.12, 13:52
      Podbijam też poszukuję jakiś prywatnych sprawdzonych kwater. Może ktoś był i ma namiary ... ?
    • e-dom Re: Apartamenty Palanga 03.03.12, 15:28
      Co powiesz na taki apartament - powinien spełniać warunki :) - www.edom.pl/apartamenty/517810/po-kastonu-komfort-apartament-z-balkonem-4-doroslych-i-2-dzieci-palanga-litwa/
    • pawulon1000 Re: Apartamenty Palanga 12.04.12, 09:24
      tutaj masz większość kwater prywatnych W Pałandze
      www.palangatic.lt/en.php/page.113.
      Byłem 2 razy rok i dwa lata temu dużo przyjemniej niż u nas nad morzem. Z Warszawy dojazd 6 godzin max
      Płaciłem 43 euro z apartament 2 pokoje z kuchnią, łazienką ,wi fi, balkon w nowym budynku pod koniec czerwca później jest drożej
      pozdrawiam
      • Gość: 76 Re: Apartamenty Palanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 15:32
        z warszawy 6 godzin to jakoś szybko.Biorąc pod uwagę niezbyt dobry dojazd do granicy.Pałanga jest trochę zatłoczona .Polecam lipawę.puste plaże
        • Gość: Podróżnik Re: Apartamenty Palanga IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.07.12, 19:55
          od granicy z Litwą do Kowna jedziesz 90km/h (90km)z Kowna do Kłajpedy jedziesz autostradą 130 km/h (300km). Podróż marzenie, dużo szybciej dojedziesz z Warszawy do Palangi niż np. do Władyslawowa
          • dabecja Re: Apartamenty Palanga 06.07.12, 20:28
            z kowna do kłajpedy jest jakieś 210.Od granicy dojedzie się w 3-3,5 godziny.Z warszawy nie da się dojechać w tyle do budziska.Droga na litwie rzeczywiście super,mały ruch u nas pełno tirów
            • pawulon1000 Re: Apartamenty Palanga 11.07.12, 07:11
              rzeczywiście z 6 godzinami przesadziłem ale 8 powinno spokojnie wystarczyć
    • Gość: xcvb Re: Apartamenty Palanga IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.13, 22:20
      Niezłe i tanie ( w stylu dla "noworuskich" trochę) www.atgiris.lt Żveju ulica , dobra tania jadłodajnia i sklep cento obok, 700 m do morza i 500 do deptaku, teraz tu znalazłem www. vyturishotel.lt chyba niezłe, wiem że niezbyt drogi był pusynashotel lub pussynas Pałanga ok. nieco drożej w Viestnica Smilga w Juodkrante, na Mierzei Kurońskiej, spokojny porcik, fajne trasy rowerowe, lecz z 1 km do morza, do zatoki 300 m, pustawo, drożej o 20% knajpy, ale fajnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka