Forum Kultura Książki ESD
ZMIEŃ
      krewni

krewni

(2 wyniki)
    • Natchniona sąsiednim wątkiem o braku krewnych Borejków z przyległościami, tudzież wzmianek o takowych krewnych nieśmiało zapytuję: a co ze znajomymi??? Która z Borejkówien (z przyległościami) ma przyjaciółkę? Początki Jeżycjady obfitowały w przyjaźnie - Cesia i Danka (trochę dziwna przyjaźń, ale zawsze), Aniela i Kasia Kurkówna (równolegle Robrojek i Pawełek), cała grupa ESD, Pulpecja i Roma, Tomcio i Baltona. A potem coś się porobiło. Nie ma przyjaciółki Natalia, Ida, No-Elka, Au...
    • Uwaga!.. Jeżeli ktokolwiek z Was pragnie zobaczyć drzewo genealogiczne rodziny Borejko wraz z przyległościami i ewentualnie coś uzupełnić bądź skorygować, to podaję poniżej dane umożliwiające wejście na profil Natalia Rojek, który jakis czas temu stworzyłam. Widzę, że czyjeś myśli poszły tym samym torem co moje - niechcę absolutnie robić konkurencji :) Przyznam, że w pewnym miejscu dałaam do pewnego stopnia upust fantazji: chodzi mi o koligacje rodziny Kowalików z rodziną Bitnerów (przeciez J...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się