krople

(3 wyniki)
  • Nie wiem jak to jest? Czy wy bierzecie te krople przez cały cykl czy tylko do owulacji?
  • Witajcie. Kupiłam zioła Ojca Klimuszki - mieszanka z jasnotą białą. I mam pytanko techniczne dot. stosowania. Chodzi mi o tę mieszankę: Kwiat jasnoty białej Liść mącznicy Liść rozmarynu Liść pokrzywy Ziele rdestu ptasiego Ziele drapacza Ziele przywrotnika Kwiat kasztanowca Korzeń mniszka Owoc róży Wszystko razem wymieszać, ok 4 łyżek mieszanki zalać gorącą wodą, a następnie parzyć pół godzinki na malutkim ogniu. Pić kilka razy dziennie. Dziewczyny! Jaką ilością wody zale...
  • Nie chce zapeszac ale chyba sie udalo. Nie robilam jeszcze testu, bo jest troche za wczesnie, poczekam do terminu @. Jestem w 24 dc i od trzech dni bardzo czesto siusiam. W zasadzie nie wytrzymam dluzej niz godz. Myslalam ze to moze zapalenie pecherza, ale nic mnie nie boli i za kazdym razem oddaje mocz, a przy zapaleniu pecherza zawsze mialam wrazenie ze chce mi sie siusiu, a nie siusialam. I jeszcze mam bardzo wrazliwe piersi. Czy ktoras z was tez miala takie objawy? Kropla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się