Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      krople

krople

(4 wyniki)
    • Czy ktoś z Was ma ten sam problem? Używam kropli już kilka lat. Jak się od tego odzwyczaić? Byłam u trzech lekarzy i dwoch z nich kazało odstawić ale ja to wiem, a trzeci zapisał coś na alergie ale ja przecież nie mam alergii. Po prostu mój nos przywyczaił się do kropli i muszę je non stop używać. Ktoś ma ten problem?
    • jak ich nie mam - nie mogę oddychać i dostaje gorącki... jak je odstawić - używam już tych najsłabszych dla niemowląt, ale jednak...
    • wiem ze brzmi to idiotycznie ,ale ja jestem od ponad 10 lat uzalezniony od kropli do nosa,nie moge bez nich normalnie oddychac. .probowalem wszystkiego .moze ktos z was ma/mial ten sam problem ? dziekuje za pomoc gelson
    • Wpierw przytaczam urywek ze stron AA-owskich: "4.Czy członek wspólnoty AA nie może pić nawet piwa? W AA nie ma żadnego przymusu i nikt nie kontroluje nikogo czy pije, czy nie pije. Odpowiedź sprowadza się do tego, że jeżeli ktoś jest alkoholikiem, to w interesie własnym powinien unikać kontaktu z alkoholem w jakiejkolwiek postaci. Alkohol zawsze jest alkoholem, bez względu na to, czy to jest martini, czy whisky z wodą sodową, kieliszek szampana, małe piwo. D...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się