Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      krostki

krostki

(3 wyniki)
    • Trzy miesiace temu przeszlismy z mezem przez jakas infekcje, ktora wygladala jak grypa. Okolo drugiego dnia pojawily sie u mnie na nogach moze ze trzy, wygladajace jak ukaszenia komara i potwornie swedzace krostki. U mojego meza pojawily sie ze dwie podobne nastepnego dnia, na brzuchu. Potem mial jeszcze ze trzy i koniec, a ja mecze sie z tym do dzis. Wyskakuje mi srednio dwie do pieciu krostek, glownie na nogach, codziennie i tak swedza, ze nie moge spac po nocach tylko ciagle si...
    • witajcie Od 10 dni moja mama jest leczona naturalnie na kandide drog rodnych jak i reszty systemu. Poprawa nastepuje powoli ale dzieki wyeliminowaniu cukrow i drozdzy jak i braniu masy lekarstw jest lepiej... Jednak jakies 5 dni temu dostala malych krostek na ustach, choc glownie na gornej wardze. Wpierw myslalysmy ze to febra, lecz po paru dniach swedzenia, szczypania, pekania i strasznego wysuszenia dotarlo do nas ze to chyba Candida... Czy to mozliwe? Jesli tak to czym to najl...
    • Nie wyrabiam z czasem po prostu,przez tę ciążę mam takie złe samopoczucie,że już nie starcza sił na walkę z candidą u syna.Trochę sobie odpuściłam,ale nadal odżywiam go zdrowo w miarę możliwości według diety...może już nie tak rygorystycznie, bo podaję więcej owoców i czasami zdarzy się coś smażonego...ale już tak nie wariuję i nie jest źle, mały ma się dobrze, więc tak będę trzymać.Pozdrawiam stałych forumowiczów;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się