legnica

(418 wyników)
  • Witam. Będę wdzięczna jeśli ktoś mi poleci jakiś dobry Fitness klub w Legnicy - siłownia + aerobik, z sympatyczną obsługą i miłą atmosferą.
  • Szukam dobrego rehabilitanta w Legnicy. Mam problem z kregoslupem ledzwiowym, ból promieniuje do nogi co mocna ogranicza i utrudnia codzienne życie. Szukam, rehabilitacji, masażu, czegokolwiek co pomoże w zmniejszeniu bólu.
  • witam, szukam jakiegos fajnego sylwestra w legnicy bardziej interesuje mnie impreza w formie balu sylwestrowego dzwonilem po hotelach ale spiewaja sobie po 500zl za pare, moze ktos zna ciekawe miejsce w granicach 300zl za pare pozdrawiam Pozdrawiam
  • Witam, szukam dobrego psychologa w Legnicy - interesuje mnie terapia indywidualna, spotkania. Bardzo dziękuję za opinie, jakiś telefon. Pozdrawiam Marek
  • witam mieszkam na ul Andersa w Legnicy czy może ktoś wie jaki internet bezprzewodowy tu działa /oprócz firmy Legnet właśnie zrywam z nimi umowę/albo może inne oferty pozdrawiam
  • Witam. wreszcie Legnica doczekała się miejsca gdzie można rehabilitować dzieci i młodzież. Obecnie trwają zapisy na zajęcia do logopedy oraz rehabilitację ruchową NDT Bobath. Zajęcia skierowane są do wszystkich dzieci od pierwszych dni życia. Podaje telefon : 664-019-386.
  • Wiem,że ataki temat już był,ale interesują mnie "świeże" wiadomości!Nie ukrywam,że bardziej wolę chyba Legnicę.Ktoś tam rodził ostatnio?A może Lubin?W którym szpitalu opieka jest lepsza?Itd....
  • Jak dla mnie to logo to kompletna porażka!!! brzmi jak wiejskie powiedzenie. wstyd mi za to logo. wszyscy moi znajomi je wyśmiali!!trzeba było oglosic konkurs w Legnicy na logo miasta i dac nagrode 10 tys zl, a juz na nastepny dzien od ogloszenia konkursu byloby ze 100 o wiele lepszych propozycji. Kto to w ogole zaakceptowal??? Legnica z nia zawsze po drodze, brzmi tak samo kiczowato i tandetnie jak niegdysiejsze: Radio L - do tanca i do różanca. Straszny wstyd, klapa, kicz, tandeta, pieniad...
  • Witam wszystkich. Prosze o opinie na temat oddziału laryngologicznego w Legnicy. Moja 3,5 letnia córeczka ma mieć wycięty 3 migdał oraz podcięte dwa boczne. Zastanawiam się nad szpitalem: Legnica czy Złotoryja. Prosze o opinie.
  • Szukam osób chcących dojeżdżać moim autem z Legnicy do Wrocławia, pracuję od 7 do 15, od poniedziałku do piątku.Ewentualnie skorzystam z oferty osoby posiadającej własne auto.
  • Polecam bardzo dobrego elektryka samochodowego w Legnicy, otworzył zakład na ulicy Głogowskiej, na przeciwko całodobowej myjni samochodowej. Pracował wcześniej na ul. Koskowickiej. Piotr Gierulski tel. 609 351 776. Polecam, nie jest drogi :)
  • Ciekawy artykuł do przeczytania na temat bandy węglowej stop-odkrywce.pl/2009/02/03/kto-chce-kopac/#more-40
  • Mam pytanie do Legniczan, dlaczego warto i jak mieszka się w Legnicy? pytanie to kieruje do ludzi którzy mieli okazje mieszkać również w innych miastach .
  • Witam szukam dobrego weterynarza w legnicy chodzi mi opinie ludzi którzy sami tam byli ze swoimi podopiecznymi a nie słyszeli ze tam jest fajnie. Pozdrawiam
  • Jak w temacie, bardzo dziękuję za pomoc!
  • [b]Witam jestem w 34 tyg. Mam male pytanie..może któras z dziewczyn rodziła niedawno lub dowiadywała sie na temat porodów w Legnicy? A konkretnie- Po pierwsze z tego co mi wiadomo w legnickim szpitalu jest zakaz odwiedzin jak i wstrzymane porody rodzinne.Bardzo zalezy nam na rodzinnym porodzie i zastanawiamy sie z mezem nad femina-jesli do czasu porodu zakaz w legnickim szpitalu nie zostanie zdjety. Moze juz cos wiecie na temat tych rodzinnych w Legnicy?Czy wznowili? Po drugie...
  • Witam, może ktoś w ostatnim czasie usuwał w Legnicy pieprzyki? Jesli tak to prosze o namiary i krótki opis gdzie się udać, jak to sie odbywa i za ile? Dzięki pozdrawiam
  • Zapraszamy wszystkich rodziców z dziećmi do Kina Helios w Legnicy w sobote 30 maja od godz. 13 do 18. Będzie mnóstwo atrakcji: m.in. 5 psów ratowników i do dogoterapii,do których dzieciaki będą mogły się tulić do woli:) , nauka rysowania, rysowanie na prawdziwych sztalugach, nauka origami, zajęcia plastyczne dla dzieci, konkursy z nagrodami, malowanie buzi i bilety w supercenie - 11 zł "Potwory Kontra Obcy" i "Muminki". Będzie też terapeta dziecięcy, pani która odpowie na wszystk...
  • Właśnie przeprowadziłam się do Legnicy i potrzebuję namiary na dobrego stomatologa, proszę o pomoc :) może być prywatnie :)
  • Czesc! Szukam dla siebie miejsca na Dolnym Slasku i zastanawiam sie nad Legnica. Pochodze z Boleslawca, ale od 10 lat mieszkam pod Warszawa, ktorej mam dosc. Wroclaw jest tez duzy, Boleslawiec maly. Legnica wydaje sie OK, niestety kojarzy mi sie ona przytlaczajaco z czasow, kiedy bylem nastolatkiem (teraz mam 35 lat)jedzilem tu pociagiem i widzialem duze, szare budynki, generalnie zle wrazenia. Bez urazy, ale takie mam wspomnienia. Wiem, ze to tylko byly wrazenia, bo tak napraw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się