Forum eDziecko edziecko Wcześniaki
ZMIEŃ
      legnica

legnica

(3 wyniki)
    • Jestem po pierwszej wizycie w poradni neonatologicznej. Trwała tyle ile zajęło mi rozebranie i ubranie Miłosza. Lekarka dotknęła go 3razy stetoskopem. Potem w labolatorium pobrano mu krew na morfologię i jutro będzie wynik, który przesądzi o tym czy będzie transfuzja czy nie. Zrobiono mu usg główki też ok 3 min. Jestem ogólnie zniesmaczona. Jaka to kontrola, wszystko na "odal się", żeby inaczej nie naisać. Chciałabym żeby moim synem zjmował się ktoś komu mogłabym ufać! Czy w oko...
    • Na ostatniej wizycie u neurologa moja Ewcia dostała zalecenia dodatkowej rehabilitacji bobathem. W tej chwili szukam jakiegoś rehabilitanta z Legnicy lub okolic. Jeśli ktoś ma namiary to bardzo proszę o kontakt na mail pasek(małpa)pertus.pl lub tu na forum
    • Witajcie!!! Załamana to jestem potraktowaniem mnie przez pania neurolog ze szpitala we Wrocławiu(ponoć najlepsza specjalistka, niestety nie wierzę......) Zobaczyła wynik usg i nic nie powiedziała....tylko dała skierowanie do chirurga. Mniemam na tej podstawie, ze nie jest dobrze, ale mogłaby coś choć powiedzieć.....Mam mieszane uczucia. Córka jest po wylewach III i IV stopnia. A oto wynik: Wskaźnik komorowy 69,5%oraz 50,5% Prawa komora:róg czołowy 21,2 mmm, głębokość 16,4mm, róg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się