Dodaj do ulubionych

usuwanie pieprzyków Legnica

14.02.11, 22:57
Witam, może ktoś w ostatnim czasie usuwał w Legnicy pieprzyki? Jesli tak to prosze o namiary i krótki opis gdzie się udać, jak to sie odbywa i za ile? Dzięki pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • neptunka Re: usuwanie pieprzyków Legnica 15.02.11, 14:20
      chirurgicznie czy laserowo?
      • marza84 Re: usuwanie pieprzyków Legnica 15.02.11, 18:59
        i tak i tak. Jak lepiej?
        • neptunka Re: usuwanie pieprzyków Legnica 15.02.11, 20:24
          usunięcie chirurgiczne umożliwia badanie histopatologiczne zmiany i to powinien być wyznacznik decyzji o metodzie usunięcia pieprzyka - a więc konsultacja z lekarzami w sprawie najlepszej w przypadku TWOICH znamion metody ich usunięcia
          • marza84 Re: usuwanie pieprzyków Legnica 15.02.11, 22:49
            Dziękuję Ci za odpowiedź. Napisz mi prosze jak możesz jeszcze jak wygląda cała droga do ich usunięcia? Od jakiego lekarza powinnam zacząć? Jesteś z LEgnicy? Może kogoś polecasz? Sama usówałaś sobie? Jak tak to ile kosztuje taki zabieg i gdzie go wykonuja?
            Pozdrawiam
            • neptunka Re: usuwanie pieprzyków Legnica 16.02.11, 13:06
              mój mąż usuwał pieprzyki we Wrocławiu - te groźniejsze w szpitalu wojskowym na oddziale chirurgii plastycznej (w grę wchodziła twarz), część na oknologii i resztę laserem. Mogę polecić plastyków ze szpitala wojskowego - swoją roboę wykonali super.
              Miał skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu na ten właśnie oddział.
              NIedawno usuwał też zmianę na nodze w legnickim szpitalu, ambulatoryjnie. Też skierowanie, najpierw wizyta u chirurga, ogląda, wyznacza termin, przychodzisz i usuwają "od ręki", w gabinecie.
              • neptunka Re: usuwanie pieprzyków Legnica 16.02.11, 13:07
                zapomniałam dodać, że we Wrocławiu - zarówno na onkologii, jak i w wojskowym na chirurgii plastycznej to też procedura jednego dnia
                • ann-et Re: usuwanie pieprzyków Legnica 16.02.11, 13:55
                  witam, usuwałam we Wrocławiu - na ul. Hirszfelda na fundusz; skierownie od dr Tupikowskiego (chirurg onkolog) - prywatna wizyta, przyjmuje w Legnicy, ul. N.M.Panny 14 w poniedziałki od godz. 16, 100 zł
    • skada Re: usuwanie pieprzyków Legnica 08.06.11, 23:04
      Usuwałam w Legnicy na onkologii. ( To ten drugi mniejszy budynek, wchodzi się bocznym wejściem, potem korytarzem w prawo i potem znów w prawo - tam jest taka mała poczekalnia i rejestracja).Trzeba zarejestrować się, na umówionej wizycie lekarz onkolog ogląda pieprzyki i decyduje, co trzeba wyciąć. Umawia na wizytę i po usunięciu trzeba przyjść na usunięcie szwów a potem po wyniki histopatologii. Trochę to wszystko trwa, ale ogląda fachowiec i wie, co wycina.
    • emila532 Re: usuwanie pieprzyków Legnica 07.01.16, 03:33
      Dla wszystkich którzy chcą usunąć pieprzyka domowym sposobem w bezpieczny sposób i bez zostawiania żadnego śladu:
      usuwaniepieprzykow.wordpress.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka