legnica

(5 wyników)
  • Czy to, że ta droga niespecjanie spełnia standardy autostrady działa jakoś źle na kierowców? Na żadnej chyba drodze dwujezdniowej nie spotkałem się z tak totalnym brakiem zachowywania odstępów od poprzednika. A wydawało mi się, że w miejscu gdzie coś może stać na jezdni (bo brak pobocza) te odstępy powinny być raczej większe niż normalnie. O dziwo w drugą stronę ( na Katowice od Wrocławia) przy identycznym ruchu jakoś to zjawisko nagle zanika. A potem się dziwić, że jest to najb...
  • Dzisiaj mialam przyjemnosc przejechac sie do Legnicy, ostatnio ta trasa jechalam 2 lata temu, wiec sporo sie zmienilo, bo przedtem autostrada byla tylko do WRO. Po raz pierwszy od dlugiego czasu zdarzylo mi sie nie zaklac za kierownica, cud normalnie, przejechalm 500 km i zero laciny qchennej :-).Taka jazda to sama przyjemnosc :-), oby wiecej takich tras u nas. Fakt, ze jechalam w dosc sprzyjajacych godzinach, bo wyjechalam po 6 rano i przed 9 bylam na miejscu, jazda bardzo ...
  • ...traci swoje walory? Nie zatrzymuje sie na widok pieszych? Nie mozliwe. Jednak sad ponownie rozpatrzy sprawe. Oczywiscie, jak sprawca z Niemiec wyzdrowieje...
  • myślałem żeby dostac sie do legnicy potem autostradą do krakowa potem na nowy targ potem krościenko zanaczyc musze sie jestem pocztkującym kierowcą mam prawko 2 miesiące dlatego prosze pomużcie dobrac trase odpowiednią
  • Byłam bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie jak najbepieczniej (wcale nie najszybciej..) pokonac trase Katowice-Gorzów Wlkp (cos ok500km). Problem w tym, że dopiero od 4 miesięcy jeżdże samochodem - generalnie do pracy 20 km w jena stronę i weekendy jakies krótie przejażdżki. Cyz ktos mi zasugeruje dobra trase na tym dystansie. I w ogóle czy dam radę.. do tej pory najdłuższy dystans w 1 dzień to było przeszło 200km. I nie było źle, ale 500 km to jest różnica.. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się