Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      lekarstwa

lekarstwa

(4 wyniki)
    • Lekarstwo(43)

od około miesiaca mamy prywatne ubezpieczenie w PZU - zdrowotne pakiet full cena - ok 10 paczek papierosów miesięcznie (nie palimy ale dla porównania podaje równowartość) i nasuneła mi sie taka refleksja - bo jestem w szoku mieszkamy w Suwałkach - dostac sie tu do lekarza graczyło z cudem, a dostać skierowanie na RTG dziecka które od roku non stop chorowało na zapalenia płuc - bezcenne sprzęt - w państwowej firmie o nazwie szpital na dobrym poziomie jednakże nie kazda poradnia ...
    • W normalnym szpitalu, na który płacę składki co miesiąc usuneli mi kleszcza po czym kazali jechać do apteki i kupić szczępionkę przeciw tężcowi i wrócić, ponieważ była niedziela i w jedynej otwartej aptece takowej nie było szczepionki nie otrzymałam, czy szpital bądz sam lekarz może tak postapić???
    • nie wiem czy to dobre forum, ale może ktoś będzie potrafił mi pomóc czy ktoś z Was się może przez przypadek orientuje, gdzie jeszcze w aptece można dostać Diprophos? dziękuję
    • Właśnie skończyłam zapalenie oskrzeli- normalne przy tej pogodzie. Zostały mi zapisane lekarstwa i.... jak zwykle mam ten sam problem co przy każdej chorobie. Lekarstwa zostają- chetnie bym oddała potrzebującym, bo za rok z chwilą wygaśnięcia wyrzucę. Pytanie gdzie oszczędzić pieniadze aż się narzuca samo- tu sa ogromne pokłady wyrzucanych pieniędzy. Bo jest o co walczyć- na 4 specyfiki, które zostały mi przepisane tylko 1 zużyłam do końca. Do lekarstwa pod nazwą Theophylliuum., k...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się