Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:08 Witam, czy ktoś mógłby mi podać rozkład lu stronę internetową na której mogłabym znaleźć rozkład autobusów jeżdżących z Lodon-Luton do Londynu. Z góry dziękuję. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bacha link IP: *.range81-155.btcentralplus.com 14.10.04, 21:33 www.nationalexpress.com/neh.cfm Sprobuj link powyzszy link. Odpowiedz Link Zgłoś
randybvain Pociągiem 14.10.04, 23:08 Jest dość dobry i częsty dojazd ze stacji Luton Airport Parkway do London St.Pancras, stamtąd to już różnie. Do stacji LAP dowozi pasażerów autobus. Linię obsługuje thameslink, ale z tego, co wiem, to jest jeszcze połączenie z King Crossem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: London - Luton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:27 Codzi mi o przejazd z London-Luton Airport do Victoria coach station w Londynie. Jak tanio i w miarę szybko można się tam dostać. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: London - Luton 16.10.04, 11:42 National Express. Linia 757 www.londyn.org.uk/faq/podroz.htm#lotniska Odpowiedz Link Zgłoś