Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      london

london

(12 wyniki)
    • Po pierwsze co sądzicie o tej marce? Jak z trwałością, komfortem chodzenia itp? PO drugie - wypatrzyłam sobie w arkadii przepiękne butyt tej firmy w kolorze zielonym lub granatowym ale nie wiem czy takie kolorowe buty w wersji elegenckiej to nie obciach...
    • W jednym z wątków znalazłam informację, że z Nordstrom wysyłają jednak za granicę, ale na ich stronie internetowej dalej jest napisane, że wysyłka obejmuje tylko Stany. Czy któraś z Was może już coś tam zamawiała? Jeśli nie to czy znacie jeszcze jakieś inne sklepy internetowe, w których dostane sukienki Maggy London i z których wysyłają towar do Polski?
    • Witajcie, zastanawiam się nad zakupem butów Buffalo London, chciałabym jednak przed zakupem poznać opinie na temat tej marki. Jak z jakością produktów? Polecacie/odradzacie? Pozdrawiam!
    • Szukam butów tej firmy. Mam jedną parę, którą kupiłam w sklepie Max Max w Jankach w Warszawie. Lecz sklepu już tam nie ma. Nie mogę go znaleźć. Może wiecie gdzie jest, albo gdzie dostanę te buty? Dzięki
    • Ale laski!!! 8-)
    • Słuchajcie Panie gdzie we Wrocławiu mogę znaleźć ciuszki firmy Desperado London? Pomijajac Galerie Centrum...Albo gdzie w waszych miastach są ciuszki tej firmy? Bardzo spodobała mi się tam jedna sukienka jednak tam gdzie ją znalazłam - we Wrocławiu w Galerii Centrum jest rozmiar tylko 36 i jest za mała :( prosze o pomoc!!!!!!! Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!!!
    • Bardzo proszę, jeśli ktoś ma buty tej firmy, aby podzielił się spostrzeżeniami. Czy wykonanie estetyczne i skóra dobrej jakości? A jak z rozmiarówką? Przy różnych butach tej samej firmy o tym samym rozmiarze jest inna długość wkładki(przynajmniej sprzedający tak piszą)-a jak jest naprawdę? Kupowac za duże, za małe czy takie jak mają być? Musze kupić przez net-stąd mam tyle pytań...
    • wiecie moze skad pochodzi? wydaje sie ze to hiszpanska marka, ale w takim razie skad ten london?
    • Dziewczyny czy to prawda ze w lipcu w Londynie sa wielie przeceny i ciuchy dobrych marek mozna kupic po stosunkowo niskich cenach? A moze ktos wie jaka jest tam teraz moda? Wybieram sie na cale wakacje inie chce wygladac jak wiesniak:) Pozdrawiam.
    • czy ktoras z was ma buty tej firmy? ciekawa jestem jak sie je nosi bo cena jest srednio przystepna. jestescie zadowolone? gdzie je mozna kupic w warszawie?
    • dziewczyny... kupowalyscie moze ich torebki (ja nigdy nie maialm do czynienia) jak jest z jakoscia (dbaloscia o detale i wykonczenie, jakoscia skory) warto kupic? troche zamieszania bede musiala zrobic i boje sie rozczarowania :) torebka jest szara ze zlotymi wykonczeniami ale na tym zdjeicu nic nie widac dlatego pytam czy mialyscie ich produkty w reku foto: img69.imageshack.us/img69/1083/torebeczkadi4.jpg moze to marka porownywalna do wittchen?
    • na sezon jesien/zima 2005/2006: www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/AW2005/London/R-T-W/Peter_Jensen/00050f.jpg www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/AW2005/London/R-T-W/Peter_Jensen/00140f.jpg www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/AW2005/London/R-T-W/Peter_Jensen/00080f.jpg www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/AW2005/London/R-T-W/Peter_Jensen/00210f.jpg www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/AW2005/London/R-T-W/Peter_Jensen/00280f.jpg www.vogue.co.uk/ImageLib/3...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna