ikropka 22.06.04, 15:35 Szukam butów tej firmy. Mam jedną parę, którą kupiłam w sklepie Max Max w Jankach w Warszawie. Lecz sklepu już tam nie ma. Nie mogę go znaleźć. Może wiecie gdzie jest, albo gdzie dostanę te buty? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag.da Re: Buty Fly London 22.06.04, 21:24 jesli to takie dosc "awangardowe" buty (nie jestem pewna nazwy), to chyba sa w pasazu nad metrem centrum, w sklepie vis a vis pumy i nike (tam tez sa rzeczy diversa). nie jestem pewna, ale sprobuj Odpowiedz Link Zgłoś
mag.da P.S. 22.06.04, 21:28 oj tak, to te! sprawdzilam w necie choc w tym sklepie nie ma az takiego wyboru jak na stronach www (w wawie widzialam glownie zabudowane, jesienne buty fly london) Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka Re: P.S. 22.06.04, 23:40 Dziękuję bardzo.Mogłabyś podać mi adres strony. Nie mogłam jakoś znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.da Re: P.S. 23.06.04, 00:49 stronki fly london jako takiej nie znalazlam ale widzialam ich modele w kilku sklepach internetowych adresow www nie pamietam, wstukaj "fly london shoes" w google :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica możesz wrzucić adres stronki? 23.06.04, 00:08 uwielbiam buty FL, kupiłam jakieś 2 lata temu w Kraowie, ale sklep też przestał istnieć... :-(( L. Odpowiedz Link Zgłoś