londyn

(103 wyniki)
  • Ile kosztuje utrzymanie w Londynie tzn. mieszkanie, jedzenie i wydatki na bilety komunikacju publicznej(tak średnio)?
  • Cześć! Jedziemy z koleżnką do Londynu 18.06 o 13.20 z Dworca Fabrycznego. Nie mamy pracy i jedziemy w ciemno. Jesli ktos z was jest w podobnej sytuacji, albo ma już pracę to niech pisze na tym forum. Może się skontaktujemy mailami i razem będziemy sie wspierać:) Czekam i pozdrawiam wszystkich... P.S. a może ktos z Londynu byłby w stanie załatwic pracę w gastronimii/hotelach/barach???
  • Przyszedl i na mnie czas. zgromadzilam już niemal wszystkie niezbedne mi do wyjazdu papiery i teraz planuje podróż. Niestety, muszę ją przerwac w londynie - zeby załatwic formalnosci, potrzebuję więc byc w Londynie rano. Najlepiej autobusem, bo tanie linie za drogie dla mnie (zwłaszcza, ze czasu mi neiwiele zostało). Czy ktoś z was zna jakies zaufane, niedrogie linie autobusowe, które przyjezdzaja do L. rano?
  • Dostalem propozycje pracy w londynie-mozecie mi powiedziec jakie mniej więcej powinienem tam założyć koszty utrzymania (łącznie z wynajmem mieszkania)i jaka jest tam relacja pensji brutto do pensji netto?
  • Planuje wyjazd do Angli z malym dzieckiem, ale wolalabym nie jechac do Londynu chociaz mieszkalam tam przez kilka lat wczesniej.I tu prosba do wszystkich spoza stolicy- napiszcie jak tam w innych miastach tzn czy ciezko o prace(najlepiej opieka nad dziecmi), jakie sa ceny mieszkan i czy latwo je znalezc, ewentualnie z jaka firma z Polski mozna by wyjechac. No i jeszcze jak z praca dla faceta. Bede wdzieczna za kazde info, piszcie!
  • Nie wiem jak załatwić sobie lokum-w miarę skromne i nie drogie. Poza tym żeby było dobre połączenie do Piccadilly Circus? Nie mam pojęcia jakie połączenie wybrać-autokarem czy samolotem (na takie połączenie w biznes klasie mnie nie stać a z drugiej strony nie chcę się błąkać po jakiś lotniskach i nie mieć pojęcia jak się dostać do Londynu) Poradzcie-za wszelkie sugestie, linki będę ogrrrrromnie wdzięczna!!! pozdrawiam
  • Witam wszystkich bardzo serdeznie! Wybieram się do Londynu po 08 lutym 2005 i chciałabym sie dowiedzieć, czy ktos z was może równiez zmierza w tamtym kierunku i przy okazji ma jedno wolne miejsce w swym aucie. Na tanie loty jest juz prawie za późno, zresztą nie mam karty kredytowej, by za zapłacić za lot... Jesli znalazłby się ktoś chętny, z chęcią się do Niego dołączę... Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na RE
  • Jestem w Londynie szukam jakielkolwiek pracy.Posiadam doświadczenie w budownictwie-wykończeniówka.Nr telefonu :07746392541
  • Witam, Czy ktoś może mi pomóc w rozmyślaniach na temat pracy innej niż fizyczna itd w Londynie... Ale po kolei. Londyn znam doskonale, mieszkałem tam kiedyś (na studiach, praca na czarno), mam tam rodzinę, regulernie tam bywam. I po prostu chcę wyjechać - mam już dość tego naszego chorego kraju... W Polsce mam bardzo dobrą pracę - stanowisko kierownicze, dobrze (jak na Polskę!) płatne. Jestem poniżej 30. Jak się zabrać do szukania pracy np w bankach w Citi itp i to na jakimś porządn...
  • czy ktos wie jak dostac sie z Londynu(Gatwick)do Liverpoolu autobusem?czy sa jakies polaczenia?
  • Szukam chetnej pani na wyjazd jak w tytule watku,czyli najlepiej Londyn i najwczesniej po wakacjach. Jade szuakc pracy i zakwaterowania,a razem byloby milej,bezpieczniej,latwiej i oczywiscie taniej. Pomoge z jezykiem. Jacky
  • Szukam ,poradzcie?
  • czy moglby ktos z Was udzielic mi informacji na temat cen wynajmu mieszkaniea w L:ondynie? Jedziemy ze znajomumi - w sumie 6 osob - w wkacje do Londynu. Jaki jest koszt wynajmu mieszkania? Bede wdzieczna za wszelkie wiadomosci.
  • Jestem zdesperowana.Chciałam wyjechać do pracy w Londynie z ITC i co ??????? kupa.Naciągacze.chcę wyjechać całą rodziną gdybyście coś słyszeli o pracy w knajpce to będę wdzięczna albo jakiejś innej......
  • Witam. Dostałem właśnie oficjalnie, na piśmie ofertę pracy w Londynie, w dość dużej firmie, w moim wyuczonym zawodzie. Już się cieszę, ale...zaraz nachodzą człowieka wątpliwości...niby oferta dobra, ale wiadomo, że życie w Londynie jest bardzo drogie...więc nie wiem...zaoferowano mi 42k GBP rocznie, plus benefity...czy z tego utrzymam siebie, żonę i synka ? Wynajęcie mieszkania wiem, że jest bardzo drogie, no i utrzymanie, wyżywienie, itd. Dla osoby samotnej, taka oferta pewnie by...
  • Znajomi pojechali w tamtą niedzielę do Londynu. Wczoraj, po sześciu dniach poszukiwań(jobcentre, sklepy, bary itp.) znaleźli robotę. Są studentami, nie powiem żeby posiadali fluent english ale dogadać się potrafią i jakoś im się udało. Czarne wizje, że w Londynie nie ma już pracy nie sprawdziły się. Najważniejsze, to nie załamywać się po pierwszych niepowodzeniach tylko szukać dalej. W końcu taka determinacja i cierpliwość przyniosą efekty. Nie chcę tym tekstem zachęcać wszystkich...
  • "Ufamy osobom sympatycznym, godnym zaufania, atrakcyjnym, uśmiechniętym, podobnym do nas..." Takim, jakie pozostaja w Polsce, zamiast emigrowac za praca. Tylko czemu ci piekni i palajacy usmiechem chowaja sie przed innymi? Przez ostatnie 22 lata, podczas mych pobytow z wizyta w Najciemniejszej, jakos nie moglem nigdy natrafic na nich. Gdzie oni sie podziewaja? Chyba ze strachu przed reszta zgnusnialych nie wychodza z domow. I kto jest podobny do kogo, skoro gawiedz na ulicach nos na kwi...
  • Mam do odsprzedania bilet katowice-londyn(luton)-katowice z wizzair-u wylot 25.01 powrot 15.02 kontakt:508365193
  • Mam pytanie czy ktoś się wybiera do Londyniu w poszukiwaniu pracy? Wiadomo zawsze na początku z kimś albo w grupie raźniej jechać. Przynajmniej początki są łatwiejsze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna